Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer MVH-190UBG

Zobraziť katalóg
Pioneer MVH-190UBG
4,4 8 hodnotení
Autorádio 1-riadkový bielo podsvietený displej, zelené podsvietenie tlačidiel, MP3/WMA/WAV/FLAC, FM / AM tuner, RDS, 4x 50 W MOSFET, čelný vstup USB, AUX, 2x RCA, počet pamätí 24, Android AOA 2.0, App Mode, ASR , SLA, 5 pásmový ekvalizér
Kód:  PIO903x9e Produktové číslo:  MVH-190UBG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer MVH-190UBG

Veľké guľaté CD disky s malou kapacitou nechajte minulosti a pripojte k autorádiu váš Android smartfón alebo iné zariadenia cez čelné USB alebo Aux vstup. Známa spoločnosť Pioneer prichádza so špeciálne vyvinutým autorádiom na prehrávanie hudby v dnešnom digitálnom veku. Vďaka pripojeniu telefónu do USB môžete počúvať svoje obľúbené skladby. Ako správnemu autorádiu, ani tomuto nechýba príjem rozhlasových staníc v pásme FM a AM.

Kľúčové vlastnosti

  • Autorádio s modernými spôsobmi prehrávania (bez mechaniky)
  • Malé rozmery a prepracovaný dizajn
  • Podporuje FLAC pre najlepšiu možnú kvalitu
  • Pripojenie Android telefónov
  • Dobre čitateľný jednoriadkový displej s bielym textom
  • Malá hĺbka na jednoduchú inštaláciu a montáž do každého auta
  • Zelené podsvietenie tlačidiel
  • Obal na čelný panel je súčasťou balenia

Zvuk pre náročných

Vďaka schopnosti prehrávať súbory FLAC, dostanete najlepšiu možnú kvalitu zvuku, akú môže auto rádio ponúknuť. Pre kvalitnú a hlasnú reprodukciu prístroj spolieha na štvorkanálový zosilňovač s osvedčenými tranzistormi MOSFET. 24-bitový D/A prevodník sa stará o presnú reprodukciu zvuku bez skreslenia. Nechýba ani dvojica predzosílených výstupov pre externý zosilňovač, ak chcete masívny subwoofer či ďalšie reproduktory. Na optimalizáciu rozvedenia zvukového spektra vám poslúži horný a dolný filter. Čelný port USB vám poslúži nielen na počúvanie hudby z klasických flashdiskov. Prostredníctvom USB môžete počúvať aj súbory uložené vo vašom šikovnom zariadení s operačným systémom Android.

 

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
AUX/Line IN, RCA, ISO Hotovo!
Vlastnosti
RDS, Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Ekvalizér Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, WAV, WMA Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
AUX/Line IN, RCA, ISO Hotovo!

Výbava a funkcie

Vlastnosti
RDS, Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Ekvalizér Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, WAV, WMA Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je v balení aj ISO konektor. Ďakujem

Dobrý den, koukala jsem, že autorádio je ve více barvách. Je možné si zvolit, jaké bude mít rádio podsvícení? Děkuji Chloupá

Dobrý den, dá se rádio propojit s ovládáním pod volantem a nebo k němu ještě musím dokoupit nějaký kabel děkuji

Dobrý deň, rád by som sa opýtal na to, aká je maximálna podporovaná veľkosť USB Flash disku? Je tam nejaká limitácia? Záleží na výbere značky Flash Disku? Podporuje daný USB port aj vysoko kapacitné externé HDD? Aký je prosím Vás podporovaný diskový súborový systém? NTFS alebo len FAT32? Či dokonca niečo iné?

Zdravím! Chcem sa opýtať,že keď si dám na USB kľúč hudbu do priečinkov podla žánru,či sa dá na rádiu Pioneer MVH-190UBG meniť priečinok s požadovanou hudbou?Ak nie tak máte v ponuké iné rádio v rovnakej cenovej dostupnosti,ktoré túto možnosť má?ďakujem

Diskusia a poradňa k Pioneer MVH-190UBG
Príslušenstvo pre Pioneer MVH-190UBG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer MVH-190UBG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-190UBG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-190UBG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer MVH-190UBG.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií