AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Pioneer MVH-AV180

Zobraziť katalóg
Pioneer MVH-AV180
Autorádio bez mechaniky so 6,2" WVGA dotykovou obrazovkou, FM tuner, pracuje s iPhonom a Androidom, podpora pre iPod, audio/video cez USB, zadný AUX, červené presvetlenie, vstup pre cúvaciu kameru, 2x RCA, 1x RCA video vstup, 1x zadný video výstup, JPEG cez USB
Kód:  PIO102y2 Produktové číslo:  MVH-AV180 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer MVH-AV180

Každý vodič, ktorý ide s dobou, by si mal zaobstarať toto kvalitné autorádio Pioneer MVH-AV280. Slovo "nuda" sa tak stane na cestách, cudzím slovom. Vďaka tomuto zariadeniu s veľkosťou 2DIN so 6, 2" dotykovým displejom sa stane dominantou palubnej dosky vášho automobilu a všetok multimediálny obsah bude na dosah vašej ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • autorádio s veľkosťou 2DIN je vybavené 6,2" displejom
  • multimédiá možno prehrávať cez USB
  • nechýba ani AM/FM tuner s funkciou RDS
  • vstavaný zosilňovač 4 × 50 W na kvalitnú reprodukciu vašej obľúbenej hudby
  • možnosť pripojenia cúvacej kamery

Multimédiá bez káblov

Počúvanie hudby, prezeranie fotiek alebo sledovanie filmov, to všetko autorádio absolútne bez problému zvládne po pripojení externého úložného zariadenia prostredníctvom USB portu,   s ktorým   sa vám ponúka možnosť bezdrôtového prepojenia autorádia a inteligentných zariadení s Androidom alebo zariadenie spoločnosti Apple. Autorádio si poradí s hudobnými formátmi MP3, WMA, WAV, AAC, s videosúbormi formátu DivX, Xvid a MPEG-1, 2, 4 a obrázky JPEG a BMP. Samozrejme nechýba ani tuner AM/FM s funkciou RDS. Výkonný vstavaný zosilňovač 4× 50 W dopraví k vašim ušiam špičkové zvukové podanie vašich obľúbených skladieb.

Bezpečnosť pri parkovaní si zaistíte vďaka možnosti pripojenia cúvacej kamery, ktorej obraz bude po jej pripojení prenášaný na 6,2" palcový displej rádia.

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN, RCA Hotovo!

Rádio

Tunery
FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
2 DIN Hotovo!
Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
100 mm Hotovo!
Hĺbka
157 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné namontovat toto rádio do Volkswagen golf IV děkuji

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné rádio namontovať do Volvo v50, rv. 2007?

Diskusia a poradňa k Pioneer MVH-AV180
Príslušenstvo pre Pioneer MVH-AV180 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer MVH-AV180. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-AV180. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer MVH-AV180. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer MVH-AV180.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií