AD homeoffice AD homeoffice

Plechová retro dóza harley davidson

Zobraziť katalóg
Plechová retro dóza harley davidson
5 1 hodnotení
Dekorácia retro, Dóza je vyrobená z robustného kovového plechu spolu s uzatvárateľným vekom, rozmery 23x16cm
Kód:  AUPR2323 Produktové číslo:  NA30722 Stránky výrobcu
Plechová retro dóza harley davidson Predaj skončil

Plechová retro dóza harley davidson

Retro plechová dóza Harley Davidson je stylovým doplňkem domácnosti, vtipným a jedinečným. Dóza je vyrobena z kvalitního materiálu a matová povrchová úprava má propracované detaily, jakými jsou například prolisy. Výhodou je praktické uzavíratelné víko, díky němuž je dóza vhodná nejen pro uložení různých drobností, ale také potravin. Jedná se o německý výrobek (motivy jsou tištěny na základě licence od držitelů příslušných autorských známek). 

Vlastnosti dózy:

  • rozměry: 23 x 16 cm
  • materiál: plech
  • uzavíratelné víko
  • motiv: Harley Davidson (American Classic)

Retro motivy jsou dnes velmi oblíbené a často bývají používány pro design doplňků domácností. Tato originální dóza je využitelná nejen jako pokladnička, ale také jako jedinečná dekorace, která dodá Vašemu domovu styl a osobitost. Dopřejte si kus nostalgie!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plechová retro dóza harley davidson. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Retro fém tál Harley Davidson.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií