PET PET

PowerPlus POW1010

Zobraziť katalóg
PowerPlus POW1010
3,9 9 hodnotení
Priamočiara píla príkon 450 W, napätie 240 V/50 Hz, otáčky 2800 ot./min, max. kapacita rezu 8 mm oceľ/60 mm drevo, nastaviteľná základňa, vývod na odvod prachu
Kód:  PWP087a Produktové číslo:  POW1010 Stránky výrobcu

PowerPlus POW1010

S modernou a vysoko výkonnú priamočiarou pílou od popredného výrobcu elektrického náčinia PowerPlus si hravo poradíte v najrôznejších situáciách. Obsluhu tejto elektrickej priamočiarej píly navyše zvládne každý domáci majster aj začiatočník. Ľahko s ňou narežete menšie drevené latky aj dosky a bez problému si poradíte aj s kruhovými a vnorenými rezmi. Pri menšej práci v dielni aj kutilských počinoch, ktoré vyžadujú vysokú presnosť rezu, bude priamočiara píla neoceniteľným pomocníkom. Disponuje optimálnym príkonom až 450 Wattov a zvládne až 2800 otáčok za minútu.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre rovné rezy aj rezy v krivkách
  • Vhodné na prerez dreva do 60 mm a ocele do 8 mm
  • Nastaviteľná základňa
  • Praktický vývod na odvod prachu
  • Jednoduchá a komfortná obsluha
  • Súčasťou balenia je pílový plátok a šesťhranný kľúč

Praktický pomocník pre každého kutila

S unikátnou priamočiarou pílou zvládnete prerezať drevo až do 60 mm a oceľ až do 8 mm. Samozrejmosťou nastaviteľná základňa, zaisťovacie tlačidlo i praktický vývod na odvod prachu. Poteší vás tiež veľmi jednoduchá obsluha a ergonomicky tvarovaná mäkčená rukoväť pre komfortnú manipuláciu s pílou. Súčasťou balenia je navyše pílový plátok a šesťhranný kľúč. Obohaťte vašu základnú výbavu náradia o priamočiaru pílu so základnými funkciami, ktorá vám ušetrí čas aj námahu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím jaky typ plátku se používá na tuto přímočarou pilu

Chtěl bych se optat jestli je vyrobek baleny v kufru ,nebo jestli je některa přimočara pilka do tisice korun s kufrem děkuji

Diskusia a poradňa k PowerPlus POW1010
Príslušenstvo pre PowerPlus POW1010
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerPlus POW1010.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií