Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

POWERPLUS POWC1070

Zobraziť katalóg
POWERPLUS POWC1070
4,6 20 hodnotení
Aku vŕtačka – 1 aku, 18V, 1.3Ah, Li-Ion, dvourychostná, 0–400/0–1500ot./min, max. krútiaci moment 25Nm, rýchloupínacie skľučovadlo max. 10mm
Kód:  PWP002g Produktové číslo:  POWC1070 Stránky výrobcu

POWERPLUS POWC1070

Patríte medzi kutilov, ktorí si radi prácu okolo domu a v garáži urobia radšej sami a po svojom? V tom prípade pre vás máme pripravenú túto skvelú ponuku akumulátorového vŕtacieho skrutkovača. Kvalitný výrobok spoločnosti PowerPlus nesie označenie POWC1070 a je ideálnou voľbou pre drobné domáce práce aj dokončovacie práce na stavbe. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná Aku vŕtačka za skvelú cenu
  • Dve rýchlosti vŕtania a skrutkovania
  • LED pracovné osvetlenie
  • LED indikácia stavu batérie
  • Prepínač spätného chodu
  • 17 + 1 stupňov nastavenia momentu
  • Rýchloupínacie 10mm skľučovadlo
  • Nízka hmotnosť len 1,3 kg

Neoceniteľný pomocník

Vŕtací skrutkovač disponuje 18V Li-Ion akumulátorom s kapacitou 1 300 mAh. Stačí nasadiť príslušný bit či vrták a môžete skrutkovať alebo vŕtať pomocou dvoch rýchlosťou až 1 500 otáčok za minútu. Koľko máte ešte energie, zistíte pohľadom na praktický LED ukazovateľ stavu batérie.V zle osvetlených priestoroch sa bude zase hodiť praktické LED svetlo. Vaša práca tak bude vždy odvedená presne podľa stanovených požiadaviek. O rýchle prehodenie vrtáka či bitu je postarané rýchloupínacím 10mm skľučovadlom. 

Obsah balenia:
1 × aku vŕtačka
1 × akumulátor Li-Ion
1 × nabíjačka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcel by som kúpiť náhradný akumulátor na PowerPlus POWC 1070

Pochopil jsem podle mlčení Alzy v této diskuzi správně, že náhradní akumulátor nelze sehnat a po skončení životnosti je tedy celá vrtačka k ničemu?

Dobry den. Stratil som adapter na nabijanie. Nakolko nepoznam presne parametre adapteru a ani som sa ich nikde nedopatral, chcel by som sa spytat, ci mi niekto, kto ju ma vie poslat foto adapteru pripadne ich napisat? Potrebujem len adapter, nie nahradny akumulator a ten som nenasiel ani tu na alza.sk Vopred vam velmi krasne dakujem za vasu odpoved.

Můžete prosím úvést kod zboží náhradního akumulátoru? Děkuji

Chci se zeptat, je to i v nejakem kufriku? Nebo jen v krabici?

Dobrý den, dá se k této vrtačce dokoupit náhradní akumulátor? děkuji za odpověď

Je v ceně za aku vrtačky i nabíječka?. Děkuji Kučera

Dobrý den,jelikoz jako žena o tomto výrobku nevim zhola nic,potrebovala bych par info..zdá je toto jako vrtačka,nabo jen šroubovák? A pokud to bude používáno jako vrtačka,zda k tomu musim přikoupit nake vrtáky??? Děkuji

Diskusia a poradňa k POWERPLUS POWC1070
Príslušenstvo pre POWERPLUS POWC1070
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerPlus POWC1070.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií