AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Prestigio Roadrunner 507 čierno-strieborná

Zobraziť katalóg
Prestigio Roadrunner 507 čierno-strieborná
Kamera do auta 2Mpx CMOS, 4x zoom, Full HD 1920x1080px, 2 "TFT LCD, foto 12Mpx, pozorovací uhol 120 °, G-senzor, cyklické nahrávanie, detekcia pohybu, stabilizácia obrazu, mikrofón, micro SD / SDHC do 32GB, micro USB, magnetický držiak
Kód:  DX082n2 Produktové číslo:  PCDVRR507 Stránky výrobcu
Prestigio Roadrunner 507 čierno-strieborná Predaj skončil

Prestigio Roadrunner 507 čierno-strieborná

Kamery z radu Roadrunner sú kompaktné, štýlové a výkonné kamery, ktoré obstarávajú perfektné video a foto záznamy vašich ciest. Vďaka vysoko kvalitnému CMOS senzora a sklenené optike so stabilizáciou zaznamenáte každý detail ostro. Pokročilý procesor s detekciou pohybu nahráva video len v prípade, keď sa naozaj niečo deje, teda neplytváte zbytočne kapacitou. Vďaka nahrávanie v slučke máte k dispozícii takmer neobmedzené miesto pre záznam dôležitých situácií, pretože kamera automaticky prepisuje najstaršie súbory. 

kľúčové vlastnosti

  • Široký uhol záberu 120 °
  • Ostrý Full HD záznam (1 920 × 1 080 pix)
  • Elektronický stabilizátor obrazu
  • zabudovaná batéria
  • Magnetický držiak s napájaním
  • detekcia pohybu
  • Nahrávanie v slučke

dotykové ovládanie

Na ovládanie kamery slúži jemná a kontrastné obrazovka s uhlopriečkou 2 ", ktorá uľahčuje zameranie kamery a tiež dovoľuje prehrávať zaznamenané udalosti. O zvukovú stránku sa stará zabudovaný mikrofón a reproduktor. Vďaka podpore Mass Storage možno stiahnuť súbory do ľubovoľného počítača alebo notebooku s konektorom USB.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Funkcie
Akumulátorové napájanie Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
0,33 h Hotovo!
Kapacita batérie
230 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nabízí kamera menu v češtině? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Prestigio Roadrunner 507 čierno-strieborná
Príslušenstvo pre Prestigio Roadrunner 507 čierno-strieborná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Roadrunner 507 černo-stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 507 schwarz-silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 507 schwarz-silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Roadrunner 507 fekete-ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií