Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Revogi Smart LED sviečka

Zobraziť katalóg
Revogi Smart LED sviečka
Sviečka – 16 miliónov farieb, teploty farieb v rozsahu 2700-6500K, 4×AA (nie je súčasťou dodávky)
Kód:  RVG015b Produktové číslo:  REVO011 Stránky výrobcu

Revogi Smart LED sviečka

Máte radi štýlové high-tech miniaplikácie? Potom si môžete vychutnať čerstvú, funkčnú dekoráciu v podobe „inteligentnej sviečky" od Revogi. Ide o veľmi dobre navrhnutú dekoráciu s LED, ktorá ponúka až 16 miliónov rôznych farieb. Môžete nastaviť a meniť farby na základe aktuálnej atmosféry alebo nálady. To všetko a jednoduchšie, vzdialene, pomocou pripojenia Bluetooth cez smartfón alebo tablet.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyberte si zo 16 miliónov farieb
  • Technológia LED
  • Intuitívne ovládanie smartfónu
  • Technológia Bluetooth
  • Režim vyblednutia
  • Signalizácia prichádzajúceho hovoru alebo správy
  • Snímač pohybu a automatické zapínanie a vypínanie

Bezkonkurenčné funkcie

Ostatné „inteligentné sviečky" spoločnosti Revogi obsahujú indikátor, ak dostanete správu v telefóne alebo prichádzajúci hovor. Sviečka je vybavená aj postupným stmievaním až po úplnú tmu a dokonca aj snímačom pohybu s automatickým zapnutím alebo vypnutím svetla. Je ideálna pre vytvorenie romantickej atmosféry alebo príjemného, ??postupne tmavnúceho svetla. Napájanie je vybavené štyrmi batériami typu AA (nie sú súčasťou dodávky).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Revogi Smart LED sviečka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Revogi Smart LED svíčka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Revogi Smart LED gyertya.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií