Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

RING Multifunkčný štartovací zdroj REPP165

Zobraziť katalóg
RING Multifunkčný štartovací zdroj REPP165
5 1 hodnotení
Štartovacia súprava – štartovací zdroj s batériou 650A, s kompresorom
Kód:  AUPR01837 Produktové číslo:  REPP165 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RING Multifunkčný štartovací zdroj REPP165 Predaj skončil

RING Multifunkčný štartovací zdroj REPP165

Vždy, keď sa vyskytnú problémy s naštartovaním vozidla, je tu pre vás multifunkčný štartovací zdroj RING REPP 165 so vstavaným kompresorom. Súčasťou štartovacieho zdroja je vnútorný akumulátor spoločne s ochranou proti prepólovaniu a testerom stavu batérie. Možno s ním naštartovať vozidlo s objemom motora do 2 l a hodí sa na poloprofesionálne využitie. V prípade slabého osvetlenia disponuje štartovací zdroj kvalitným LED osvetlením. Štartovací zdroj má ďalej 12V zásuvku, USB slot a funkcie battery alarm a power station.

Vlastnosti a príslušenstvo

  • Vstavaný kompresor
  • Ochrana proti prepólovaniu batérie
  • Zvuková indikácia vybitej batérie
  • Vstavaný akumulátor
  • LED osvetlenie
  • 12 V zásuvka
  • Tester stavu batérie
  • USB výstup
  • Nabíjacia podložka

Nabitý funkciami

Multifunkčný štartovací zdroj umožňuje naštartovať každé vozidlo s 12 V autobatériou pomocou interného akumulátora aj v takých prípadoch, kedy nie je po ruke elektrická zásuvka. Štartovací zdroj obsahuje ochranu proti prepólovaniu káblov. Kapacita vnútorného akumulátora je 17 Ah. Maximálny štartovací prúd je 650 A pri hmotnosti 9,42 kg. Tester stavu batérie, ktorý na indikáciu využíva farebné diódy, dopĺňa zvuková signalizácia vybitej batérie (battery alarm). Súčasťou štartovacieho zdroja je 12 V zásuvka a USB vstup na malé elektrospotrebiče, ako sú napríklad MP3 prehrávač alebo nabíjačka. Integrovaný kompresor s maximálnym tlakom 150 psi stačí na dofúknutie pneumatík v teréne.

Rozmery:
325 × 360 × 305 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RING Multifunkčný štartovací zdroj REPP165 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RING Multifunkční startovací zdroj REPP165.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií