PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP900

Zobraziť katalóg
RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP900
5 2 hodnotení
Štartovacia súprava – Lítiový štartovací zdroj s powerbankou, 600A, 3.000mAh
Kód:  AUPR01840 Produktové číslo:  REPP900 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP900 Predaj skončil

RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP900

RING Compact Lítium PowerPack 12 V REPP 900 zaiste oceníte v prípade, keď vám nechce naskočiť auto. Dve plne izolované kliešte zaisťujú efektívne napájanie prúdom. Súčasťou štartovacieho zdroja je vstavaný akumulátor s ochranou proti skratu, prepólovaniu a prepätiu, ktorý zároveň umožňuje funkciu powerbanky. Lítiový štartovací zdroj je vhodný ako pomocný štartovací zdroj pre vozidlá s obsahom motora do 2 l. Štartovací zdroj má LED svietidlo pre prípad núdze, k tomu tiež obsahuje 12 V zásuvku a USB slot umožňujúci mobilné napájanie.

Vlastnosti a príslušenstvo

  • Funkcia powerbanky
  • LED svietidlo s funkciou SOS
  • 12 V zásuvka
  • USB slot
  • Vstavaný akumulátor
  • Automatický napájací sieťový zdroj
  • Ochrana proti prepólovaniu, skratu a prepätiu
  • Kábel na zapojenie do zásuvky na zapaľovač (12 V adaptér)

Nielen štartovací zdroj

Štartovací zdroj obsahuje ochranu proti prepólovaniu, skratu aj prepätiu. Špičkový prúd štartovacieho zdroja je 600 A, štartovací prúd sa rovná 240 A, a to pri hmotnosti zariadenia len 1,25 kg. Prístroj pracuje s napätím 12 V a s jeho pomocou možno naštartovať vozy s 12 V autobatériou. Funkcia powerbanky rozširuje možnosti použitia prístroja tým, že mobilný telefón alebo tablet možno ľahko dobiť. Vnútorný akumulátor s kapacitou 3 Ah možno ľahko a rýchlo dobiť priloženým sieťovým adaptérom za 4 hodiny. Štartovací zdroj umožňuje aj núdzové napájanie cez 12 V zásuvku či USB výstup. Pre každý prípad obsahuje štartovací zdroj kvalitné LED svietidlo s SOS funkciou. Robustný kryt zvyšuje odolnosť a životnosť štartovacieho zdroja. 

Rozmery:
55 × 212 × 98 mm

Parametre a špecifikácia

Výstupy
12V zásuvka Hotovo!

Výstupy

Výstupy
12V zásuvka Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Platba za tento vyrobek,jsou do vzduchu vyhozene penize,je k nicemu

Dobry den,tak,kdyz baterie neroztoci ani trochu starter,je Vam tento vyrobek k nicemu,osobni zkusenost,je li jen mirny pokles chyta se,pro lidi co jezdeji treba hodne a pak maji obdobi,ze auto 3-4tydny,uplne k nicemu

Dobry den,dava se kolicek minus na zaporny kontakt baterie,ci na kastli jako u startovacich kabelu,prosim mate nekdo zkusenost,jak dlouho vydrzi sada v pohotovosti ,kdyz ji treba delsi dobu nevyuzivate,cili jak casto se musi nechat dobit,dekuji

Diskusia a poradňa k RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP900
Príslušenstvo pre RING Štartovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12 V REPP900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RING Startovací zdroj Compact Lithium PowerPack 12V REPP900.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií