Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Riwall REB 1023

Zobraziť katalóg
Riwall REB 1023
Krovinorez – elektrický, príkon 1000W, 7500ot./min., záber noža 23cm, záber struny 38cm, delený hriadeľ, hmotnosť 5kg
Kód:  GAR125a Produktové číslo:  EB41A1401008B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Riwall REB 1023

Trápi vás vysoká tráva na vašom pozemku? V tom prípade pre vás máme pripravený produkt od rokmi preverenej spoločnosti Riwall, ktorá si získala mnohých svojich zákazníkov hlavne pre nízku cenu svojich produktov, v kombinácii s funkčnosťou, ergonomickým tvarom a nízkou poruchovosťou. Tento praktický elektrický krovinorez sa stane vaším obľúbeným pomocníkom pri údržbe záhrady.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný elektromotor 1 000 W
  • Nízka hmotnosť iba 5 kg
  • Štvorramenný oceľový kotúč alebo strunová hlava
  • Strunová hlava s automatickým nastavením dĺžky struny
  • Jednoduchá obsluha
  • Praktický ramenný popruh

Na trávu aj prerastené húštie

Krovinorez má dostatočne silný 1000W motor, ktorý poháňa buď oceľový žací list, alebo strunovú hlavu. Pracovná šírka záberu je až 38 cm. Kvalitný štvorramenný oceľový kotúč sa nezastaví pred prerastenou húštinou ani menšími drevinami. Nôž možno zameniť za strunovú poloautomatickú hlavu s odrezávačom struny. Tú využijete predovšetkým pri konečnej úprave okolo plotov, múrov alebo záhonov. Ak je struna opotrebovaná, stačí roztočenú hlavou poklepať o zem a struna sa sama predĺži. Odrezávač ju potom upraví na potrebnú dĺžku.

Bez otravných splodín

Doprajte si tiché a elegantný kosenie trávy bez otravných splodín a užite si prácu s krovinorezom, ktorý už nebudete chcieť pustiť z ruky. K hlavným prednostiam patrí nízka hmotnosť (len 5 kg) a ramenný popruh, takže vaše ruky nebudú zbytočne zaťažované. Pohodlné držanie pri práci zaručuje ergonomicky tvarované madlo, na ktorom je umiestnený spínač plynu s poistkou. Celá rukoväť sa dá nastaviť do optimálneho uhla podľa postavy. Vďaka deliteľnej hriadeli je prístroj ľahko skladovateľný a ľahko ho preveziete aj v aute. Užívateľov určite poteší aj prítomnosť úchytu kábla zamedzujúceho jeho poškodeniu. O vašu bezpečnosť je tak zaručene postarané. 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Riwall REB 1023 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Riwall REB 1023 .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií