P&G MS v hokeji_CZ

Römer King II 2016, Steel Grey

Zobraziť katalóg
Römer King II 2016, Steel Grey
Autosedačka pre deti 9-18kg, 5bodový bezpečnostný pás, nastaviteľná hlavová opierka a bezpečnostný pás, 4 naklápacie polohy, odnímateľný poťah, patentovaný systém upínania, šedá
Kód:  BABY0111 Produktové číslo:  BR16015S_STEEL GREY
Römer King II 2016, Steel Grey Predaj skončil

Römer King II 2016, Steel Grey

Autosedačka od popredného nemeckého výrobcu Römer ponúkne vášmu dieťaťu vysoký komfort a zaistia maximálnu bezpečnosť a spokojnosť pri jazde autom. Určená je pre všetky deti o váhe od 9 do 18 kilogramov a vďaka inovatívnemu flexibilnému systému porastie spolu s vašim potomkom.Autosedačku jednoducho nainštalujete po smere jazdy do každého vozidla. Poteší vás moderným dizajnom v šedej farbe aj dômyselným prevedením, ktoré neohrozia pohodlie ostatných cestujúcich.

kľúčové vlastnosti

  • Päťbodové bezpečnostné pásy sa dokonale prispôsobí vzrastu vášho dieťaťa
  • Špeciálne polstrované ramenné vypchávky znižujú vibrácie v prípade bočného nárazu
  • Výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás sa jednoduchým nastavením jednou rukou
  • Nemecký výrobca Römer je zárukou kvality a bezpečnosti
  • Polstrovaný, ľahko umývateľný a ľahko odnímateľný poťah
  • Kvalitné a moderné prevedenie v rôznych farbách
  • Štyri rôzne polohy naklápanie sedačky

Patentovaný bezpečnosťou systém od nemeckého výrobcu

Unikátna autosedačka je vybavená patentovaným systémom pre upínanie bezpečnostných pásov, ktorý zaistí rýchle, komfortné a zároveň bezpečné ukotvenie vo vozidle. Sedačku je možné navyše jednoducho naklopiť dopredu, čo uľahčí jej inštaláciu. O optimálnu ochranu vášho dieťaťa sa postará päťbodový bezpečnostný pás. Jednou z predností je i možnosť polohovania sedačky. Vybrať si môžete zo 4 rôznych naklápacích polôh pre príjemný spánok a sedenie. Vďaka špeciálnym držiakom pásov navyše dieťa ľahko a pohodlne usadíte aj vyberiete z autosedačky.

Pre maximálnu spokojnosť a ochranu vášho dieťaťa

Autosedačka z novej rady King II 2016 vyniká kvalitným a mäkko vystlaným poťahom. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás, ktorý možno nastaviť len jednou rukou. Autosedačka sa skvele prispôsobí vzrastu vášho dieťaťa a zároveň udrží pás vždy v správnej polohe. Špeciálny ramenné opierky, hlboké a mäkko polstrované bočnice ochráni vaše dieťa aj v prípade bočného a čelného nárazu.Sedačka sa navyše ľahko udržuje v čistote, aby stále vyzerala ako nová. Polstrovaný a ľahko umývateľný poťah možno v prípade potreby jednoducho sňať a vyprať.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:
67 × 45 × 54 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Römer King II 2016, Steel Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Römer King II 2017, Steel Grey.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií