PET PET

Britax Römer KING II LS 2017, Cosmos Black

Zobraziť katalóg
Britax Römer KING II LS 2017, Cosmos Black
Autosedačka pre deti 9-18kg, 5 bodový bezpečnostný pás, patentovaný systém upínania bezpečnostných pásov, nastaviteľná hlavová opierka a vodiace prvky, niekoľko naklápacích polôh, odnímateľný poťah, čierna
Kód:  BABY0169 Produktové číslo:  BR16150S_COSMOS BLACK
Britax Römer KING II LS 2017, Cosmos Black Predaj skončil

Britax Römer KING II LS 2017, Cosmos Black

Autosedačka skupiny 1, určená pre deti 9 - 18 kg ponúka kvalitu a bezpečie pre vaše dieťa. Sedačka sa umiestňuje v smere jazdy. Má svetelný a akustický indikátor pásov, ktorý zaistí vašej ratolesti pohodlie a ochranu. Systém upínania bezpečnostných pásov je patentovaný a zaisťuje jednoduchú, bezpečnú a pevnú inštaláciu sedačky. Bezpečnostný pás je päťbodový a smeruje sily pôsobiace pri náraze cez silné kosti tela do sedačky. Pás je možné dokonale prispôsobiť veľkosti dieťaťa.  

Kľúčové vlastnosti

  • Od 9 do 18 kg - skupina 1
  • Umiestnenie v smere jazdy
  • Svetelný a akustický indikátor správneho zapnutia pásu
  • Päťbodový bezpečnostný pás
  • Patentovaný systém upínania bezpečnostných pásov
  • Mäkko vypolstrovaný prací poťah

Pohodlie aj bezpečie

Hlboké a mäkké polstrované bočnice zaisťujú optimálnu ochranu dieťaťa proti bočnému nárazu v rámci celej sedačky. Výkonné ramenné opierky obmedzujú pohyb dieťaťa dopredu a tiež energiu, ktorá vznikne v prípade nehody. Výškovo nastaviteľná hlavová opierka a bezpečnostný pás jednoduchým nastavením jednou rukou umožňujú sedačke rásť spolu s vaším dieťaťom, bez toho aby ste museli pás vynímať a znova navliekať. 4 naklápacie polohy umožňujú nastaviť dieťaťu pohodlnú polohu na spanie, bez toho aby ste ho rušili. Pridržiavače pásov napomáhajú ľahkému usadeniu a vybratiu dieťaťa z autosedačky. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Römer KING II LS 2017, Cosmos Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer KING II LS 2017, Cosmos Black.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií