AD homeoffice PET

Römer KING II LS 2016, Steel Grey

Zobraziť katalóg
Römer KING II LS 2016, Steel Grey
5 1 hodnotení
Autosedačka pre deti 9-18kg, 5ti bodový bezpečnostný pás, patentovaný systém upínania bezpečnostných pásov, nastaviteľná hlavová opierka a vodiace prvky, niekoľko naklápacích polôh, odnímateľný poťah, sivá
Kód:  BABY0170 Produktové číslo:  BR16150S_STEEL GREY
Römer KING II LS 2016, Steel Grey Predaj skončil

Römer KING II LS 2016, Steel Grey

Autosedačka skupiny 1, určená pre deti 9 - 18 kg ponúka kvalitu a bezpečie pre vaše dieťa. Sedačka sa umiestňuje v smere jazdy.Má svetelný a akustický indikátor pásov, ktorý zaistí vašej ratolesti pohodlie a ochranu. Systém upínania bezpečnostných pásov je patentovaný a zaisťuje jednoduchú, bezpečnú a pevnú inštaláciu sedačky. Bezpečnostný pás je päťbodový a smeruje sily pôsobiace pri náraze cez silné kosti tela do sedačky. Pás je možné dokonale prispôsobiť veľkosti dieťaťa.  

kľúčové vlastnosti

  • Od 9 do 18 kg - skupina 1
  • Umiestnenie po smere jazdy
  • Svetelný a akustický indikátor správneho zapnutia pásu
  • Päťbodový bezpečnostný pás
  • Patentovaný systém upínania bezpečnostných pásov
  • Mäkko vypolstrovaný prací poťah

Pohodlie i bezpečie

Hlboké a mäkké polstrované bočnice zaisťujú optimálnu ochranu dieťaťa proti bočnému nárazu v rámci celej sedačky. Výkonné ramenné opierky obmedzujú pohyb dieťaťa dopredu a tiež energiu, ktorá vznikne v prípade nehody. Výškovo nastaviteľná hlavová opierka a bezpečnostný pás sa jednoduchým nastavením jednou rukou umožňujú sedačke rásť spolu s vaším dieťaťom, bez toho aby ste museli pás vynímať a znova navliekať. 4 naklápacie polohy umožňujú nastaviť dieťaťu pohodlnú polohu na spanie, bez toho aby ste ich rušili. Pridržiavače pásov napomáhajú ľahkému usadenie a vybratie dieťaťa z autosedačky. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Römer KING II LS 2016, Steel Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Römer KING II LS 2017, Steel Grey.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií