PET Aplikace

Russell Hobbs Grill & Melt Advanced 22160-56

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs Grill & Melt Advanced 22160-56
Elektrický gril - 1200 W, technológia Quartz na intenzívne a rýchle zahriatie, odnímateľné grilovacie plochy možno umývať v umývačke
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RUHGR012 Produktové číslo:  23251036002 Stránky výrobcu
Russell Hobbs Grill & Melt Advanced 22160-56 102,18 € Rozbalené

Russell Hobbs Grill & Melt Advanced 22160-56

Russell Hobbs Grill & Melt Advanced 22160-56 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pripravujte naozaj kvalitné a veľmi chutné jedlo bez použitia rúry. S pomocou grilu od spoločnosti Russell Hobbs si môžete doma vykúzliť vynikajúce sendviče, prepečené hamburgery alebo dokonale šťavnaté a grilované mäso. Všetko stihnete efektívne, rýchlo a s nutnou dávkou ušetrenej práce.

Produkt vyniká svojím jednoduchým dizajnom. Vďaka integrovanému ovládaniu na veku sa stroj ľahko a intuitívne ovláda. Antikorová otváracia rukoväť zaistí vašu úplnú bezpečnosť pri manipulácii s grilom. Vďaka dostatočnému priestoru na pečenie a výkonu až 1200 W môžete pripravovať dokonca aj päť porcií naraz. Užitočná technológia Quartz umožní prístroju bleskovo rýchle zahriatie na dostatočnú teplotu na pečenie.

Nepriľnavý povrch zaistí minimálnu námahu pri následnom upratovaní. Dosky na pečenie sa dajú ľahko odstrániť z prístroja a umyť v umývačke. Ďalšou alternatívou je pohodlné zotretie špiny pomocou obrúska či handričky.

Farba:
Strieborná

Výkon:
1200 W

Kľúčové vlastnosti

  • Dizajnový a veľmi jednoduchý domáci gril
  • Ľahká príprava dobrého jedla bez využitia rúry
  • Plocha až na päť porcií jedla
  • Jednoduchá údržba vďaka nepriľnavému povrchu
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Russell Hobbs Grill & Melt Advanced 22160-56
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií