AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Russell Hobbs Retro Black Grill Rem Plates 20841-56

Zobraziť katalóg
Russell Hobbs Retro Black Grill Rem Plates 20841-56
Elektrický gril – s odnímateľnými plochami, až 5 porcií, odnímateľné grilovacie plochy vhodné do umývačky, ľahké uvoľnenie plôch, drážky na odvádzanie prebytočného tuku do odkvapkávacej misky, retro prvky, retro ručičkový ukazovateľ teploty
Kód:  RUHGR013 Produktové číslo:  23401036002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Russell Hobbs Retro Black Grill Rem Plates 20841-56 Predaj skončil

Russell Hobbs Retro Black Grill Rem Plates 20841-56

Elektrický gril v štýle retro, ktorý si zamilujete na prvý pohľad. Pre dokonalý estetický zážitok prispeje retro ručičkový ukazovateľ teploty. Nenechajte sa zmiasť starobylým vzhľadom grilu. Gril je moderným kuchynským spotrebičom, ktorý spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky na elektrické spotrebiče súčasnosti. Na veľkých plochách upečiete šťavnaté steaky, domáce burgery, klobásky, ryby alebo zeleninu. A pozor, zdravo!

3 dôvody prečo si zaobstarať

  • Praktický: odnímateľné grilovacie plochy vhodné do umývačky
  • Zdravý: drážky na odvádzanie prebytočného tuku
  • Rodinný: zvládne až 5 porcií naraz

Zdravšie jedlo pre celú rodinu

Vďaka kĺbovým pántom zvládne aj silnejšie plátky steaku alebo pečiva. O 42 % menej tuku! Vďaka špeciálne tvarovaným platničkám odtečie prebytočný tuk z jedla bez straty chute a šťavnatosti. Vďaka hornej doske, ktorú je možné uvoľniť o 180° si môžete užiť grilovanie na otvorenom grile.

 
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Russell Hobbs Retro Black Grill Rem Plates 20841-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Retro Black Grill Rem Plates 20841-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Schwarz Retro Grill Rem Plates 20841-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Schwarz Retro Grill Rem Plates 20841-56. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Russell Hobbs Retro fekete Grill Rem lemezek 20841-56.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií