Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SCR 2100FHD

Zobraziť katalóg
Sencor SCR 2100FHD
3,5 13 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie Full HD (1920×1080), 2.7" LCD, uhol záberu 120°, so záznamom zvuku, microSD, USB kábel
Kód:  GK419x2 Produktové číslo:  35047269 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SCR 2100FHD

Automobilová kamera SCR 2100 vám za neveľký peniaz poskytne vynikajúci nástroj na doloženie priebehu nehody alebo iné nepríjemné situácie. Natáča vo vysokom rozlíšení, samozrejmosťou je G-senzor, funkcia parkovacieho režimu či detekcia pohybu. Kamera sníma v širokom uhle 120° a prísvit pomocou IR LED umožňuje aj nočné natáčanie. Všetko je navyše uložené v tenkom oceľovom tele a dodáva sa vrátane držiaku na sklo a napájacieho adaptéra. Stačí len zakúpiť kartu microSDHC pre ukladanie záznamu. Obsluhu uľahčuje 2,7" displej a viacjazyčné OSD menu.


Sencor SCR 2100FHD

G-senzor & kontinuálne snímanie

Už nemusíte mať strach nechať vozidlo zaparkované vonku, parkovací režim stráži auto za vás. Je schopný zaznamenať akýkoľvek náraz a okamžite začne nahrávať. G-senzor je dnes už neoddeliteľnou súčasťou autokamier a v prípade nárazu okamžite uzamkne záznam. Vďaka tomu máte dôkazový materiál chránený pred prepísaním alebo vymazaním. Zároveň máte k dispozícii aj čas, kedy k nehode došlo. Nahrávať môžete s kamerou Sencor SCR 2100FHD kontinuálne, alebo v 3/5/10 min. slučkách, pri ktorých sa vždy po skončení intervalu založí nový súbor. Pokiaľ dôjde kapacita na karte, najstaršie súbory sa nahrádzajú najnovšími.


Automatické vypnutie kamery pri nečinnosti

S kamerou Sencor SCR 2100FHD môžete tiež zhotovovať fotografie. Sériové foto umožní na jedno stlačenie spúšte vytvoriť 5 fotografií. Získate tak atraktívne zábery napríklad objektu v pohybe alebo môžete vyberať ten najvydarenejší. V prípade potreby môžete tiež aktivovať systém automatického vypnutia, ktorý zabezpečí, že sa kamera Sencor SCR 2100FHD po dlhšom čase nečinnosti vypne sama.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
0,25 kg Hotovo!
Šírka
8,7 cm Hotovo!
Výška
5,3 cm Hotovo!
Hĺbka
2,9 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
120 ° Hotovo!
Rozlíšenie snímača
1,3 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
300 mAh Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je kvalita záznamu? Čitelnost SPZ apod. Publikoval by někdo prosím video? Předem děkuji

Dobry den,jaká je délka privodniho kabelu od 12V zásuvky? Díky za odpoved

Dobrý den, když vložím mikro SD kartu do kamery, tak i tak to píše, ať vložím kartu

Dobry den, utahne 32GB kartu ? Mozna je v popisu jen preklep ale maximalni kapacita je tam napsana 31,25GB.Dekuji za odpoved.

Dobrý den taktéž jsem zakoupil tuto kameru. Zkoušel jsem nahravani v noci a i kdyz jsem zapl dálková svetla tak na záznamu je uplna tma jen odrazy od značek atd takze v noci je uplne k ničemu

Zdravím chcem sa spýtať či je k tomu aj kábel do zapaľovača

dobrý den koupil jsem si tento typ kamery, ale ne a ne přijít na to jak zapnout přsvícení k nočnímu nahrávání. Tuto funkci by mít měla jak uvádíte v popisu produktu, a jestli tomu tak není tak je to podraz protože jsem kameru podle toho vybíral z důvodu jízdy i v noci. předem děkuji za reakci.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda lze zapojit i do zapalování o 24V. Děkuji.

Chci koupit samostatný držák kamery Sencor SCR 4100 . Mohu si jej objednat ? Avrat

Dobrý den, má prosím tato kamera české menu?

12
Diskusia a poradňa k Sencor SCR 2100FHD
Príslušenstvo pre Sencor SCR 2100FHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SCR 2100FHD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SCR 2100FHD.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií