Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SCT 4055MR

Zobraziť katalóg
Sencor SCT 4055MR
4,0 18 hodnotení
Autorádio bez CD mechaniky, USB vstup, SD/MMC slot, FM tuner, RDS, 4x40W, MP3, WMA, ID3 Tag, 6 farieb podsvietenia, odnímateľný čelný panel, Lin In, ISO konektor
Kód:  JN220b6a Produktové číslo:  SCT 4055MR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SCT 4055MR

Šikovné a kvalitné autorádio Sencor SCT 4055MR s maximálnym výstupným výkonom 4x 40 W bez klasickej mechaniky pre CD, ktorá je tu nahradená USB rozhraním na pripojenie flash disku a čítačkou pamäťových kariet SD a MMC. Okrem počúvania hudby vo formáte MP3 alebo WMA je možné počúvať aj rádio s podporou RDS a 18-timi predvoľbami pre FM a 12-timi predvoľbami pre AM stanice. Počúvanie hudby je možné spríjemniť vďaka ID3 Tag ekvalizéra a jeho efektu zvýraznenia basov. Ďalšie hudobné zdroje možno pripojiť aj do klasického AUX vstupu.

Prepracovaný displej disponuje digitálnymi hodinami a tlačidlami s nastaviteľnou farbou podsvietenia (šesť farieb - RED/PINK/PURPLE/BLUE/CYAN/GREEN), napomáha prehľadnosti a viditeľnosti tak, aby ovládacie prvky boli zreteľné aj pri nočnej jazde. Na prístroji sa nachádza čelný vstup Line-In (3,5 jack) a autorádio má tiež výstup pre zosilňovač Line-Out (Cinch) , Integrovaný ISO konektor a čelný panel, ktorý je možné ľahko odňať a vziať ho so sebou pri opustení vozidla.

Už samotný výrobca - spoločnosť Sencor je čo sa do kvality týka zárukou top triedy. Do svojho širokého spektra produktov elektroniky zaradila tiež autorádiá, ktoré vyčnievajú zaujímavou cenou, skvelým výkonom a veľmi kvalitnou výbavou. Pokiaľ sa rozhodnete pre autorádio Sencor SCT 4055MR, vaša cesta autom sa spríjemní na maximum a vy si jazdu budete užívať plnými dúškami ako nikdy.



Parametre a špecifikácia 

USB port + SD/MMC slot pre pamäťovú kartu
Výstupný výkon 4x 40 W max
RDS (PTY, AF, TA, PI, PS)
PLL FM/AM tuner, 18 predvolieb pre FM, 12 predvolieb pre AM
MP3, WMA, ID3 Tag Ekvalizér, zvýraznenie basov
Digitálne hodiny
Nastaviteľná farba podsvietenia (šesť farieb - RED/PINK/PURPLE/BLUE/CYAN/GREEN)
Odnímateľný čelný panel
Čelný vstup Line-In (Cinch)
Výstup pre zosilňovač Line-Out (Cinch)
Integrovaný ISO konektor
Napájanie 13,8 V (10,8-15,6 V)
Hmotnosť 1,1 kg

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Po vytažení klíčku ze zapalování se vymažou všechny nastavení. Je možné to změnit ?

Zapojím usb kľúč po každom zapnutý ide od začiatku jak urobím aby pokračoval?

Dobrý den, dá se u podsvícení nastavit jen jedna barva? Jak se barvy neustále mění je opravdu špatné... v návodu se mi to zatím vyčíst nepodařilo. Díky.

Dobrý den,jelikož se mi nevejde do vozu autorádio s cd přehrávačem,potřeboval bych zjistit rozměry rádia.Děkuji

Dobrý den, má toto autorádio opravdu podsvícení PINK? jelikož autorádio Sencor SCT 4056MR ho v popisku také má, ale v návodu ani v realitě nikoli

Dobrý den.Je možno dát do Dacia Logan MCV?

Diskusia a poradňa k Sencor SCT 4055MR
Príslušenstvo pre Sencor SCT 4055MR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SCT 4055MR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SCT 4055MR.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií