Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SCT 4056MR

Zobraziť katalóg
Sencor SCT 4056MR
4,4 30 hodnotení
Autorádio bez CD mechaniky, USB vstup, SD/MMC slot, FM tuner, RDS, 4x 40 W, MP3, WMA, ID3 Tag, 6 farieb podsvietenia, odnímateľný čelný panel, Line In, ISO konektor
Kód:  JN220b6b Produktové číslo:  SCT 4056MR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SCT 4056MR

Šikovné a kvalitné autorádio Sencor SCT 4056MR s maximálnym výstupným výkonom 4x 40 W bez klasickej mechaniky na CD, ktorá je tu nahradená USB rozhraním na pripojenie flash disku a čítačkou pamäťových kariet SD a MMC. Okrem počúvania hudby vo formáte MP3 alebo WMA je možné počúvať aj rádio s podporou RDS a 18 predvoľbami pre FM a 12 predvoľbami pre AM stanice. Počúvanie hudby je možné spríjemniť vďaka ID3 Tag ekvalizéru a jeho efektu zvýraznenia basov. Ďalšie hudobné zdroje možno pripojiť aj do klasického AUX vstupu.

Prepracovaný displej disponuje digitálnymi hodinami a tlačidlami s nastaviteľnou farbou podsvietenia (šesť farieb - RED/PINK/PURPLE/BLUE/CYAN/GREEN), napomáha prehľadnosti a viditeľnosti tak, aby ovládacie prvky boli zreteľné aj pri nočnej jazde. Na prístroji sa nachádza čelný vstup Line-In (3,5 jack) a autorádio má tiež výstup pre zosilňovač Line-Out (Cinch), integrovaný ISO konektor a čelný panel, ktorý je možné ľahko odňať a vziať ho so sebou pri opustení vozidla.

Už samotný výrobca - spoločnosť Sencor, je z hľadiska kvality zárukou top triedy. Do svojho širokého spektra produktov elektroniky zaradila aj nové autorádiá, ktoré sa vyznačujú zaujímavou cenou, skvelým výkonom a veľmi kvalitnou výbavou. Ak sa rozhodnete pre autorádio Sencor SCT 4056MR, vaša cesta autom sa spríjemní na maximum a vy si jazdu budete užívať plnými dúškami.



Parametre a špecifikácia: 

USB port + SD/MMC slot na pamäťovú kartu
Výstupný výkon 4x 40 W max.
RDS (PTY, AF, TA, PI, PS)
PLL FM/AM tuner, 18 predvolieb pre FM, 12 predvolieb pre AM
MP3, WMA, ID3 Tag ekvalizér, zvýraznenie basov
Digitálne hodiny
Nastaviteľná farba podsvietenia (šesť farieb - RED/PINK/PURPLE/BLUE/CYAN/GREEN)
Odnímateľný čelný panel
Čelný vstup Line-In (Cinch)
Výstup pre zosilňovač Line-Out (Cinch)
Integrovaný ISO konektor
Napájanie 13,8 V (10,8 - 15,6 V)
Hmotnosť 1,1 kg

 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobri den chcem sa spitat co je sucastov balenia

Dobrý den, je normální, aby rádio hrálo bez ovládacího panelu?Konkrétně mám zapojení v autě takové,že rádio je funkční pouze když rozsvítím minimálně obrysovky.Když vypnu světla dříve nežli rádio a vyjmu panel,tak při opětovném rozsvícení rádio začne hrát bez něj. Je to vlastnost,nebo vada kusu? Děkuji.

Dobrý deň, minulý týždeň som si zakúpil toto autorádio (Sencor Sct 4056Mr) namontoval som si ho dá auta A zistil som že vždy keď vyberiem zo zapaľovania kľúč rozladia sa radia A stále ich musím ladiť nanovo (samozrejme vždy ich uložím podľa návodu) je to normálne? Vďaka za odpoveď Michal

Dobrý den, rád bych se zeptal zda-li lze jednoduše přecházet mezi složkami na SD kartě. Pokud mám na kartě například 40 složek, chtěl bych vybrat která složka se bude přehrávat a nikoliv klikat po 10ti skladbách než se dostanu třeba až na skladbu 1500 jako je to například u modelu "Sencor SCT 3017MR"

ma toto radio i dalkove ovladani?

Dobrý den, chci se zeptat. Z ničeho nic mi rádio, při poslechu hudby z flash disku, začalo hrát nezvyklým způsobem. Abych to lépe popsal, najednou písničky hrají v mnohem vyšším tónu (jak hudba, tak zpěv). Zní to jak když si upravíte zvuk v PC na "šmouli". Prostě hlasy i tóny jsou mnohem vyšší. Co s tímto problémem? Ekvalizéry nepomáhají, ty akorát ovlivňují bassy, nikoli přímo hloubku hlasů. Chtěl bych se zeptat, co mám dělat. Zboží pouze poslat na reklamaci, nebo i přímo napsat nějaký dopis, něco jako tento dotaz proč posílám zboží na reklamaci ?

Dobry den Chcem sa opytat ohladom autoradia Sencor SCT 4056 MR .Chcem vediet ci toto autoradio ma ID3Tag myslim ci to vypisuje mazvy skladieb, interpreta, a albumy.Prosim vas o odpoved cim s kor nakolko mam zaujem o tento tovar a chcem ho mat doma do Vianoc.Dakujem Cakam odpoved.

Diskusia a poradňa k Sencor SCT 4056MR
Príslušenstvo pre Sencor SCT 4056MR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SCT 4056MR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SCT 4056MR.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií