Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SEVERIN PG 8522

Zobraziť katalóg
SEVERIN PG 8522
Elektrický gril 1600 W, grilovacia plocha cca 38 x 22,4 cm, výška grilu 73 cm, liatinová doska s nepriľnavým povrchom, bezpečnostný mikrospínač, separátna ochrana proti vetru
Kód:  SEVEa019 Produktové číslo:  PG 8522 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN PG 8522

Kúpte si do domácnosti kvalitný stojaci barbecue gril, ktorý oplýva rôznorodým využitím! Ugrilujte si mäso či zeleninu alebo si pripravte chutnú rybu priamo u vás na záhrade! Elektrický gril firmy SEVERIN splní všetky vaše požiadavky! Ide o gril barbecue s nepriľnavým povrchom a lítiovou doskou. Vďaka nej sa grilované pochúťky nepripekajú a navyše sa zariadenie ľahko čistí. Odnímateľné časti, ako je napríklad doska, sú dokonca vhodné na umývanie v umývačke! Ak chcete eliminovať zápach a dym, nie je nič jednoduchšie, než využiť tácku príhodne určenú na vodu. Teplotu môžete podľa ľubovôle nastavovať pomocou termostatu.

Kľúčové vlastnosti

 

  • stojaci multifunkčný gril
  • gril barbecue
  • lítiová doska s nepriľnavým povrchom
  • výška grilu: 73 cm
  • bezpečnostné mikrospínač
  • ľahká údržba
  • nastaviteľná teplota
  • ochrana proti vetru
  • rozmery plochy na pečenie: 38 × 22,4 cm
  • príkon: 1600 W

Bezpečnosť na prvom mieste

Nemusíte mať obavy ani o svoju bezpečnosť! K dispozícii máte tepelnú poistku. Veľká grilovacia plocha s rozmerom cca. 38 × 22,4 cm ponúka prípravu veľkých porcií potravín naraz! Výška grilu je 73 cm a produkt je chránený aj proti vetru. Buďte za hviezdu pri príprave pokrmov pomocou grilu SEVERIN PG 8522!

 
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEVERIN PG 8522 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN PG 8522. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN PG 8522. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN PG 8522.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií