Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SEVERIN RG 2341

Zobraziť katalóg
SEVERIN RG 2341
4,3 65 hodnotení
Elektrický gril multifunkčný, lávový kameň, otočná liatinová platňa, 1400W, 8 ks minipanvíc, plocha pre grilovanie až 49x25cm
Kód:  EAV1244o Produktové číslo:  4008146234101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN RG 2341

Pripravte si doma chutné a zdravé pokrmy bez pridaného tuku na multifunkčnom grile s plochou z lávového kameňa a obojstrannou liatinovou doskou s nepriľnavým povrchom. Na 8 minipánvičkách , ktoré sú súčasťou balenia, navyše pripravíte ďalšie chutné jedlá behom chvíľky. Nič vám  nebude brániť pozvať priateľov či rodinu k vám domov a spoločne si pochutnať na vašich špecialitách.



Grilovanie chutne a zdravo


Gril SEVERIN sa presne prispôsobí vašim aktuálnym potrebám a dokážete si s ním pripraviť mnoho druhov jedál . Špeciálna grilovacia plocha z lávového kameňa je určená pre zdravé grilovanie bez nezdravého tuku, ktorý po krajoch plochy odteká určenými kanáliky preč. Výsledkom sú šťavnaté mäsá bez tuku vo vnútri a s príjemnou vôňou bez zápachu pripáleného tuku.



Dva v jednom


Ugrilujte si výborné domáce klobásky, párky či najrôznejšie druhy mäsa na liatinovej ploche s nepriľnavým povrchom, ktorý zabraňuje pripáleniu. Stačí však platňu otočiť a získate štyri plôšky pre prípravu chutných palaciniek. Nechýba ani 8 kusov raclette panvičiek umiestnených pod vykurovacou špirálou a vy si tak môžete vychutnať všetko, čo máte najradšej.



Výkonný a bezpečný


Pevné nožičky spoločne s nízkou konštrukciou a plastovým krytom dodávajú grilu potrebnú stabilitu a zaručujú tým maximálnu bezpečnosť pri jeho používaní. Pomocou ovládača na prednej strane si nastavíte požadovanú teplotu a indikačné LED diódy vás budú informovať o tom, či je gril zapnutý a dosiahol určenej teploty. Reálny výkon 1400 W zaistí rýchle ohriatie vykurovacieho telesa a umožní vám pripraviť si vaše obľúbené jedlá behom chvíľky.



Elegancia a praktickosť


Pozvite si priateľov a rodinu k vám domov a pochváľte sa jedinečným dizajnom grilu SEVERIN. Elegantné plastové prevedenie s chrómovanými doplnkami vyzerá naozaj jedinečne. Gril SEVERIN v sebe kombinuje široké praktické využitie s možnosťou zdravého grilovania, vycibrený dizajn a kvalitnú konštrukciu s maximálnou stabilitou.


Parametre a špecifikácie:

Príkon:
1400W

Funkcie:
kombinovaná grilovacia plocha (lávový kameň + otočná liatinová doska)
kontrolky funkcie ohrevu, pripravenosti k prevádzke
regulácia teploty termostatom

Liatinová doska :
grilovacia plocha alebo panvica na 4 ks lievancov
nepriľnavý povrch

Celkové rozmery grilovacej plochy:
49 x 25 cm


 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEVERIN RG 2341 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN RG 2341. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Raclette Partygrill SEVERIN RG 2341. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Raclette Partygrill SEVERIN RG 2341.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií