PET PET

Sharks gril maxi Korfun SA016

Zobraziť katalóg
Sharks gril maxi Korfun SA016
Gril záhradný s udiarňou, rozmery grilovacej plochy 48 x 38cm, pojazdové kolieska
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOK027d Produktové číslo:  SA016 Stránky výrobcu
Sharks gril maxi Korfun SA016 305,36 € Rozbalené

Sharks gril maxi Korfun SA016

Sharks gril maxi Korfun SA016 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Záhradný gril Sharks maxi Korfun SA016 so vstavanou udiarňou je určený všetkým nadšencom grilovania. Tento gril je ideálnym pomocníkom na letné grilovanie, pečenie, pomalé varenie, ale aj na veľmi populárne údenie. Veľmi jednoducho si tak pripravíte perfektné pokrmy, ako sú rôzne mäsá, ryby, zelenina a mnoho ďalšieho. Gril maxi Korfun dokáže ponúknuť veľa grilovacích možností, a vy tak ľahko pripravíte všemožné kulinárske špeciality.

Gril obsahuje dve oddelené ohniská a sedem pečiacich a údenárskych plôch. Ohrievať a variť potraviny tak môžete kdekoľvek na ploche ohniska udiarne. Gril je natretý čiernou žiaruvzdornou farbou, nemusíte mať teda strach zo žiadneho prepaľovania, či lúpania náteru. Konštrukcia grilu je masívna, s hrúbkou plechu 1,5 mm. Reguláciu vzduchu potom rieši niekoľko klapiek, ktorými nastavujete intenzitu. Udiareň je vo vertikálnej polohe so samostatným teplomerom a umožňuje vám tak strážiť teplotu údených potravín. Na veku samotnej grilovacej nádoby sa potom nachádza ďalší teplomer.

Na vykurovanie grilu môžete využívať drevo, drevené uhlie alebo brikety. Manipuláciu s celým zariadením potom uľahčujú dve veľké kolesá vyrobené z pevného kovu. Samozrejmosťou je možnosť odkladať si náradie či hotové pokrmy na priľahlú plochu. Držadlá grilu, údiaceho ohniska a samotnej udiarne sú vybavené drevenou rukoväťou pre čo najbezpečnejšie otváranie. Tento model sa vďaka svojej variabilite stal veľmi populárnym v zámorí a teraz aj u nás v Európe.

Určenie:

  • grilovanie
  • pečenie
  • údenie studeným aj teplým dymom
  • doúdenie
  • varenie/ohrievanie

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
oceľ

Hmotnosť:

52 kg

Rozmery:
180 × 66 × 141,5 cm

Rozmer udiarne:
120 × 40 cm

Rozmer grilu:
60 × 40 cm

Rozmer ohniska:
40 × 40 cm

Rozmer odkladacej mriežky pri hlavnom grile:
60 × 39 cm

Rozmer grilovacej plochy hlavného grilu:
48 × 38 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sharks gril maxi Korfun SA016
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií