Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sharks Sada do automobilu 55dílná

Zobraziť katalóg
Sharks Sada do automobilu 55dílná
4,0 2 hodnotení
Taška s vybavením: 1x bezpečnostné kladivo, 1x pláštenka, 1x výstražná vesta, 1x termo fóliová prikrývka, 1x ťažné lano 3.5m, 1x rukavice, 1x výstražný trojuholník, 1x štartovacie káble 2.5m, 1x set 43 ks Minináradie, 1x poznámkový blok s propiskou1x svietidlo 10 LED, 1x núdzová píšťalka
Kód:  AUPR3337 Produktové číslo:  CT20155H014 Stránky výrobcu
Sharks Sada do automobilu 55dílná Predaj skončil

Sharks Sada do automobilu 55dílná

Autopríslušenstvo by ste mali mať na cestách vždy po ruke. Dobre uskladniteľná brašna Sharks obsahuje 55dílnou sadu vybavenie do automobilu, s ktorého pomocou vás neprekvapí snáď žiadny problém. Do cieľovej destinácie teda aj napriek komplikácie dorazíte s minimálnym oneskorením. V taške konkrétne nájdete bezpečnostné kladivo s rezákom, pláštenku, výstražnú vestu, termo fóliovú prikrývku, ťažné lano s hákmi pre automobily do 2 ton (3,5 m), rukavice s protišmykovou úpravou, štartovacie káble (2,5 m), výstražný trojuholník E11 , poznámkový blok s perom, závesnou polohovacie svietidlo 10 LED, núdzovú píšťalku a 43 kusov Minináradie. 

hlavné prednosti

  • Praktická 55dílná sada s autopríslušenstvom
  • Dodávaná v dobre uskladniteľnými taške s držadlom
  • Zaujímavá obstarávacia cena

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHARKS Sada do automobilu 55dílná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cápák kit car 55dílná.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií