Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sharks SH 250W

Zobraziť katalóg
Sharks SH 250W
5 1 hodnotení
Strunová kosačka – elektrická, 250W, záber 22cm, otáčky 12500 ot/min, priemer struny 1.2mm, dĺžka struny 6m, posuv struny nárazom, hmotnosť 1.3kg
Kód:  BOK022f Produktové číslo:  SHK373 Stránky výrobcu

Sharks SH 250W

Sharks SH 250 je dôkazom toho, že ani kvalitná kosačka nemusí byť drahá. Obľúbite si ju pre nízku hmotnosť a optimálny záber plochy. S dostatočným výkonom bez námahy pokosíte každú trávu. Údržba vašej záhrady preto nebude drina, ale aktívny odpočinok. Myslite na bezpečnosť a vybavte sa ochrannými pomôckami , ktoré sa dajú nájsť tiež u nás. Šikovný elektromotor zvláda vyprodukovať až 12500 otáčok za minútu. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že v balení nájdete strunovú cievku s dĺžkou 6 metrov a priemerom struny 1,2 mm. Cievka je vybavená odvíjaním struny jednoduchým poklepaním o zem. Po vybalení je kosačka okamžite pripravená na použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka obstarávacia cena
  • Moderný dizajn
  • Tichý chod
  • Nízka hmotnosť, iba 1,3 kg
  • Bezpečnostný háčik na elektrický kábel
  • Pomocné držadlo, ochranný kryt strunovej hlavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím, nemohu nikde sehnat celou cívku do této strunovky koupené u vás. Prodávají se jen struny, ale v návodu je napsáno - nenamotávat, jinak ztrácíte záruku. Kde se dá cívka celá koupit?

Diskusia a poradňa k Sharks SH 250W
Príslušenstvo pre Sharks SH 250W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharks SH 250W.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií