AD homeoffice AD homeoffice

Sharks SH 500W

Zobraziť katalóg
Sharks SH 500W
Strunová kosačka – elektrická, 550W, 230V, záber 29cm, otáčky 10000 ot./min, priemer struny 1.4mm, dĺžka struny 8m, teleskopická trubica, vodiace koliesko, hmotnosť 2.65kg
Kód:  BOK022d4 Produktové číslo:  SHK446 Stránky výrobcu

Sharks SH 500W

Dokonalá úprava záhrady nemusí byť vôbec zložitá. Elektrická strunová kosačka Sharks SH je veľmi výkonná, lebo jej elektromotor s príkonom 500 W umožňuje až 10 tisíc otáčok za minútu. Ak teda nie ste spokojní s tým, ako vyzerá váš trávnik po bežnom kosení, s týmto zariadením ho dokážete spoľahlivo dočistiť. Vďaka opornému vodiacemu koliesku navyše budete môcť kosiť aj na miestach, ktoré by ste inak upravovali len veľmi ťažko. 

Hlavné výhody

  • Ideálna pre úpravu záhrady po bežnom kosení
  • Kvalitný elektromotor zaisťujúci až 10 tisíc otáčok za minútu
  • Oporné vodiace koliesko pre úpravu trávy okolo plotu a pod.
  • Nízka hmotnosť (2,9 kg)
  • Zaujímavá ergonómia tela
  • Možnosť rozšíriť základnú dĺžku až o 33 cm

Príjemné ovládanie

Pri každej záhradnej technike je podstatné, aby vám čo najviac uľahčila prácu. Elektrická strunová kosačka Sharks SH so záberom 30 cm je vďaka zaujímavej ergonómii tela používateľsky veľmi príjemná, ba čo viac, získa si vás aj nízkou hmotnosťou (iba 2,9 kg). Teleskopický hriadeľ tela navyše umožňuje rozšírenie základnej dĺžky až o 33 cm, čo nepochybne tiež príde vhod. Doplňme, že súčasťou balenia je struna s priemerom 1,4 mm a dĺžkou 8 m. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sharks SH 500W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharks SH 500W.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií