Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sharks SH 5T

Zobraziť katalóg
Sharks SH 5T
5 2 hodnotení
Štiepačka na drevo - horizontálny, určený najmä pre krátke polená, 230V, príkon 1500W, max. štiepaci priemer polena 250mm, max. štiepacia dĺžka 520mm, max. štiepaci tlak: 5t, hmotnosť 44 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOK030a Produktové číslo:  SHK266 Stránky výrobcu
Sharks SH 5T 169,85 € Rozbalené

Sharks SH 5T

Sharks SH 5T je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Štiepač dreva Sharks SH 5T vám pripraví krátke polená priamo na kúrenie. Zabudnite na námahu so sekerou, pot a následne boľavý chrbát. Obsluha tejto štiepačky je jednoduchá, a tak len vkladajte poleno za polenom a nechajte pracovať techniku za vás. Štiepačka perfektne spracuje mäkké palivové drevo, kde sa nepočíta s príliš veľkými hrčami.

Parametre a špecifikácia:

Príkon motora:
1 500 W

Maximálny štiepací priemer polien:
250 mm

Maximálna štiepacia dĺžka:
520 mm

Maximálny štiepaci tlak:
5 ton

Napájanie:
230 V/50 Hz

Hmotnosť:
44 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám dotaz dává se tam hydraulický olej, jestli jo kolik litru a je tam už když to koupím nebo ho musím dokoupit děkuji

Príslušenstvo pre Sharks SH 5T
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií