Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sharks SH 820

Zobraziť katalóg
Sharks SH 820
4,5 8 hodnotení
Príklepová vŕtačka elektrická, 230V/50Hz, príkon 820W, 2800 ot./min., skľučovadlo max. 13mm, prídavná rukoväť, hĺbkový doraz, Soft Grip rukoväť, hmotnosť 2,3kg
Kód:  BOK003b Produktové číslo:  SHK211 Stránky výrobcu

Sharks SH 820

Každému správnemu majstrovi by nemala v dielni chýbať poriadna výbava, a čo sa vŕtačky týka, to platí dvojnásobne. Ak sa práve obzeráte po novej, určite vás zaujme táto praktická vŕtačka Sharks SH 820. Už len vďaka svojej cene a spoľahlivosti sa vyšplhala na popredné priečky obľúbenosti v oblasti domáceho a nenáročného používania.

V jednoduchosti je sila

Ide o elektrickú vŕtačku, ktorej motor disponuje solídnym príkonom 820 W a dokáže sa roztočiť až na 2800 ot./min. Práca s ňou bude jedna radosť, keďže všetko ovládanie je dobre rozmiestnené. Na klasickom spínači nechýba kolieskový regulátor otáčok, pomocou ktorého je možné pružne reagovať na pracovný proces. Nad ním je umiestnený prepínač medzi pravým a ľavým chodom, ktorý jednoducho prepnete prstom. Samozrejmosťou je možnosť vŕtania s príklepom a praktická zarážka hĺbky vŕtania. S týmto pomocníkom môžete ľahko vŕtať do dreva, plastu, železa či betónu, kde vám pohodlie pri manipulácii zaistí Soft Grip rukoväť. Pre ešte väčšie pohodlie a istotu pri práci nechýba ani prídavná rukoväť, vďaka ktorej budete mať zariadenie plne pod kontrolou.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická vŕtačka na domáce použitie
  • Pripojenie 230 V/50 Hz
  • Výkonný motor
  • Soft Grip rukoväť zaistí pohodlné vŕtanie
  • Nízka hmotnosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci zeptat jestli jsou fotogalerie reálné?

Příklep. vrtačka Sharks SH820 je vyobrazena se sklíčidlem na klíček, ale v textu je popsáno rychloupínání. Jak to tedy je?? Mimochodem, takto to máte u více vrtaček i jiných typů/výrobců...

Diskusia a poradňa k Sharks SH 820
Príslušenstvo pre Sharks SH 820
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharks SH 820.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií