Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sharks SH 900 W

Zobraziť katalóg
Sharks SH 900 W
Čerpadlo na vodu záhradné s integrovaným filtrom, 230 V/50 Hz, príkon 900 W, max. prietok 3400 l/hod., max. výtlak 42 m, max. sacia hĺbka 7 m, dĺžka kábla 1,2 m
Kód:  BOK035g Produktové číslo:  SHK443 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sharks SH 900 W

Záhradné čerpadlo Sharks SH 900W má integrovaný filter na bezpečné zachytenie nasiaknutej nečistoty vo vode. Určite oceníte výkon a výtlak, ktorý je 42 m s maximálnou sacou hĺbkou 7 m. Vyšší sací výkon, tlak vody a prietok 3400 l/hod. je tak dostačujúci pri prečerpávaní vody alebo zavlažovaní záhrady. Ďalšou výhodou je veľký plniaci otvor, ktorý uľahčuje naplnenie čerpadla pred jeho použitím. Pevná kovová základňa zaistí čerpadlu stabilnú polohu pri práci a masívne držadlo zase uľahčí prenášanie. Veľmi malé vibrácie vám spoločne s jednoduchým ovládaním poskytnú používateľský komfort pri čerpaní vody s týmto výkonným čerpadlom Sharks.

Kľúčové vlastnosti

  • Prietok: 3400 l/hod.
  • Výtlak: 42 m
  • Sacia hĺbka: 7 m
  • Integrovaný filter
  • Malé vibrácie

Parametre a špecifikácia

Dopravná výška
42 m Hotovo!
Prietok
3 400 l/h Hotovo!
Výkon
900 W Hotovo!

Vlastnosti

Dopravná výška
42 m Hotovo!
Prietok
3 400 l/h Hotovo!
Výkon
900 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dejte si prosim velky pozor pri prevzeti zbozi !! prevzal jsme si pouzite toto cerpadlo na prodejne nechal jsme si ho otevrit ale bohuzel jsem po 16 dnech co jsme ho chtel pouzit zjistil ze je praskle a psodni drzak cerpadla je celej prasklej a cerpadlo tece.. bohuzel :-( spolehejte jen na sebe protoze cerpadlo vypadalo jako by bylo pouzivane 6 mesicu a ne 14 dnu !!!!!!

Prijemny vecer, uz pred 4 dnami sme kontaktovali telefonicky infolinku s prosbou o informaciu, ohladom velkosti vstupnych a vystupnych hadic a zaroven, ci su potrebne nejake spojky, pripadne ine prislusenstvo, aby bolo cerpadlo plne funkcne (nie je to nikde uvedene). Mame o nho totiz zaujem. Dakujem. Verim, ze sa nam dostane konecne odpoved.

Diskusia a poradňa k Sharks SH 900 W
Príslušenstvo pre Sharks SH 900 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharks SH 900W.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií