Solight DT27

Zobraziť katalóg
Solight DT27
4,3 151 hodnotení
Merač spotreby – min. množstvo zaznamenávaného príkonu: 2W, max .: 3680W/16A., max. meraná spotreba: 9999kWh., max. meraná doba: 9999 dní, veľký a prehľadný LCD displej, uhlopriečka 3" – 7.5cm., nastavenie ceny za energiu, 4 tlačidlá pre jednoduchú obsluhu, presný výpočet ceny a meranie spotrebovanej energie, detská poistka, indikácia prekročenia max. príkonu, meranie elektrických veličín prúd, napätie, frekvencia, okamžitý absorbovaný výkon, integrovaný stabilizátor napätia až do +- 1.5% odchýlky od menovitého napätia pre presné meranie, pracovná teplota: 0 až + 50°C, napájanie AC 230V, 50Hz., záložné batérie 2× LR44 batéria (súčasť balenia)
10,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SD054b Produktové číslo:  DT27 Stránky výrobcu
Solight DT27 10,90 € Rozbalené

Solight DT27

Solight DT27 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Potrebujete poznať presnú spotrebu elektrickej energie vášho zariadenia? V tom prípade pre vás máme tento praktický merač spotreby Solight DT27. Stačí ho zapojiť do zásuvky a priamo do merača pripojiť vybrané zariadenie. Tento šikovný pomocník dokáže presne merať napätie, prúd, frekvenciu a okamžitý odoberaný výkon. Všetko je zobrazené na prehľadnom 3" displeji a jednoduché ovládanie je realizované pomocou tlačidiel. Veľkou výhodou je možnosť nastavenia ceny za energiu, čím dosiahnete presný výpočet celkovej ceny za energiu daného spotrebiča. 

Kľúčové vlastnosti merača spotreby Solight DT27

  • Cenovo dostupný merač spotreby
  • Prehľadný 3"displej
  • Meria prúd, napätie, frekvenciu a okamžitý výkon spotrebiča
  • Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel
  • Nastavenie ceny za energiu
  • Detská poistka
  • Maximálny merateľný príkon max.: 3 680 W/16 A

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde by jste co demontovali Vy aby se dala aktivovat baterie? Zatím to vypadá, že máte v popisu mylnou info, žádná baterie tam není!!

Po zapojení do sítě a připojení jakéhokoliv spotřebiče se měřák vůbec nerozsvítí, je to vadný kus nebo se musí nějakým záhadným způsobem teprve aktivovat?

Ako sa menia baterky?

Ten displej je katastrofa, to je pravda. Ale nemůžu ho ani vůbec rozchodit. Je přímo do zásuvky ve zdi, do něj prodlužovák na kterém teď běží počítač s monitorem, přidal sem i nabíjení mobilu, lampičku,... no a nic, ukazuje samé nuly (Watty, Volty, Ampéry), jediné kde je hodnota je 50Hz. Reset tlačítkem jsem zkoušel. Měl by se spustit prostě sám a začít fungovat, ne? Dělám něco špatně nebo reklamace?

Dobry den, chcem sa spytat ci je v poriadku ak sa na display pozriem pod 90 st uhlom a skoro nevidim udaje ale pod 45st. uhlom vidim dobre, dalej v navode je pisane ze treba demontovat zo zariadenia kryt a vybrat zapadku medzi bateriami no zariadenie ma trojuhlonikove hlavicky ...

Dobrý deň. Potrebujem merať aj čas počas ktorého bol prístroj zapojený do zásuvky aktívny (niečo ako Hourmeter). Dokáže to tento prístroj? Prípadne nejaký iný? Ďakujem

Dobrý den, mám dotaz na uvedenou spotřebu v kwh. Jedná se jen oprostý součet w (kw), nebo přístroj průměruje naměřené hodnoty s uběhnutým časem? Díky

zdravim...co je lepsi? nechat merit treba 3 dny a potom to zprumerovat? nebo staci i par hodin a udelat to same? co je presnejsi? diky za rady

Dobrý den, Potřebuji podobný elektroměr s krytím IP44. Splňuje tento výrobek toto krytí? Nikde, ani v návodu to nemůžu najít. Popřípadě, máte nějaký takový v nabídce? Klidně i s možností spojení s tlf místo dispolaye. Děkuji

prístroj stále funguje aj po 2 rokoch avšak viditeľnosť displeju tak 5% čo prisudzujem aj podľa komentárov batérii O) pls kam poslať na výmenu tej " integrovanej batérie " ?

12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií