Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony DSX-A200UI

Zobraziť katalóg
Sony DSX-A200UI
4,0 1 hodnotení
Autorádio čierne, bez mechaniky, 1 DIN, MP3/WMA / AAC, RDS tuner, Android / Apple podpora, čelný USB / AUX vstup, červené podsvietenie, čiastočne odnímateľný predný panel, 5-pásmový ekvalizér, 4x 55 W, Mega Bass
Kód:  JW906y Produktové číslo:  DSXA200UI.EUR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony DSX-A200UI

Počúvajte vaše obľúbené skladby s bohatým zvukovým prednesom pre tú pravú atmosféru pri jazde. Vďaka štyrom 55 W kanálom budete mať zvuk, ktorým naplníte celý automobil. Vyšší výkon a čistú, prirodzenú reprodukciu pri ľubovoľnej hlasitosti zaručuje zosilňovač Dynamic Reality 2. Zosilňovač znižuje šum v signálovom reťazci a výstup dosahuje nový stupeň zreteľnosti. Ani pri vyššej hlasitosti nedochádza k výraznejšiemu skresleniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Zosilňovač Dynamic Reality 2 pre čistý a výkonný zvuk
  • Zdôraznenie basov MEGA BASS
  • Obrazovka so zlepšenou čitateľnosťou
  • Prehrávanie hudby prostredníctvom predného portu USB
  • Pripojte ľubovoľný hudobný prehrávač s 3,5 mm vstupom AUX

Dunenie rytmov

Užite si okamžité zosilnenie basov, aby ste lepšie pocítili rytmus. Aktivujte funkciu Mega Bass stlačením vyhradeného tlačidla s čestným miestom uprostred. Na rozdiel od bežných basových zosilňovačov minimalizuje funkcia Mega Bass skreslenie na akejkoľvek úrovni hlasitosti, vďaka nastaveniu správnej frekvencie a zisku na optimálne hodnoty.

Tisíce skladieb v aute

Chcete mať prístup k svojej digitálnej hudbe aj na cestách? Púšťajte si pesničky z flashdisku pripojeného k prednému portu USB. Tým máte možnosť naozaj veľkého úložiska, kam sa zmestí celá zbierka, a vy budete mať veľký výber. Prehrávať hudbu možno však z akéhokoľvek zariadenia. Stačí pripojiť 3,5 mm kábel z výstupného portu pre slúchadlá do vstupu AUX na autorádiu.

Používateľovi ústrety

Predný panel je štýlovo osvietený, ale pritom nebude oslňovať, a vybavený inovatívnym displejom, ktorý bude pre vodiča skvele čitateľný vo dne aj v noci. Displej sa môže pochváliť päťkrát vyšším kontrastom, než majú bežné displeje. Navyše je lepšie čitateľný pri pohľade z uhla, aby bolo podávanie informácií naozaj komfortné.

Parametre a špecifikácia:

Zosilňovač:
Maximálny výstupný výkon: 4 × 55 W

Tuner:
Tuner so systémom RDS EON
Predvoľba: FM 18/MW 6/LW 6

Pripojenie:
USB (vpredu)
AUX vstup (vpredu)
predzosilnený výstup

Rozmery:
178 × 50 × 120 mm

Hmotnosť:
0,7 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

vlastním tohle autorádio a při zapojení přes dodávanou redukci mi nehraji zadní repro pouze přední (repro jsou original z auta nemám tam žadný zesilovač ani subwoofer)před výměnou jsem tam měl i orig autorádio a hrály všechny 4 co mám udělat aby mi hrály i zadní repro?V manuálu sem nic užitečného k tomuhle nenašel

Diskusia a poradňa k Sony DSX-A200UI
Príslušenstvo pre Sony DSX-A200UI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony DSX-A200UI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony DSX-A200UI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony DSX-A200UI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony DSX-A200UI.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií