Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony DSX-A400BT

Zobraziť katalóg
Sony DSX-A400BT
4,4 3 hodnotení
Autorádio čierne, bez mechaniky, 1 DIN, MP3 / WMA / AAC, RDS tuner, čelný USB / AUX vstup, Bluetooth, NFC, červené podsvietenie, čiastočne odnímateľný predný panel, 5-pásmový ekvalizér, Voice Control, Siri Eyes Free, Hands-free , 4x 55W
73,88 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  JW906w4 Produktové číslo:  DSXA400BT.EUR Stránky výrobcu

Sony DSX-A400BT

Sony DSX-A400BT je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Cesta bude ubiehať so správnou hudbou rýchlejšie. Autorádio Sony ponúka mohutný zvuk a rad moderných funkcií, ako prehrávať vaše obľúbené skladby. Okrem klasiky v podobe USB a AUX sa ponúka Bluetooth s okamžitým párovaním NFC. V sekunde pripojíte mobilný telefón a vychutnáte si bohatý zvuk cez pokročilé zvukové technológie a štyri zosilňovače s bohatým výkonom 55 W.

Kľúčové vlastnosti

  • Zosilňovač Dynamic Reality 2 pre čistý a výkonný zvuk
  • Kompatibilita s MTP pre Android a Siri pre iOS
  • Bezdrôtový prenos Bluetooth a NFC pripojenie
  • Zdôraznenie basov MEGA BASS a 5pásmový ekvalizér
  • Obrazovka so zlepšenou čitateľnosťou
  • Prehrávanie hudby prostredníctvom predného portu USB
  • Pripojte ľubovoľný hudobný prehrávač s 3,5 mm vstupom AUX

Zvuk od podlahy

Vyšší výkon a čistý, prirodzený zvuk pri ľubovoľnej hlasitosti zaručuje zosilňovač Dynamic Reality 2. Zosilňovač má oproti bežným zosilňovačom o 47% nižší vnútorný odpor, čím sa znižuje šum v signálovom reťazci a výstup dosahuje nový stupeň zreteľnosti. Nemusíte sa obávať dať ho pekne nahlas, bez toho aby dochádzalo k štandardnému skresleniu.

Kamarát s Androidom aj iOS

Vďaka protokolu MTP (Media Transform Protocol) poskytuje prístup k pamäti telefónu so systémom Android pri prijímaní hovorov, posielaní správ, čítaní emailov, samozrejme pri prehrávaní hudobnej zbierky a všetkých ostatných funkcií. Telefón iPhone kompatibilný so Siri možno potom ovládať hlasovo. Stlačením tlačidla hlasitosti aktivujete hlasové príkazy Siri pre telefónne hovory, navigáciu, nastavenie upomienok a ďalšie. Dokonca vie prečítať textové správy a bezpečne odpoviete, bez toho aby ste museli telefón vytiahnuť z vrecka.

Zvuk podľa vás

Či už počúvate akýkoľvek hudobný štýl, alebo máte špecifické požiadavky na reprodukciu, iste vás uspokojí 5pásmový ekvalizér. Zdokonalíte s ním zvuk tak, ako to bude vyhovovať práve vám a vašej reproduktorovej zostave. Máte radi poriadne pevnú basovú linku? Jediným stlačením tlačidla MEGA BASS pridáte pesničke citeľnejšie basy vo 2 stupňoch.

Štýl a praktickosť

U autorádia sa tiež kládol dôraz na dizajn v duchu praktickosti i štýlu. Praktickú stránku napĺňa displej typu Vertical Alignment, ktorý sa pýši širším pozorovacím uhlom a až 5 × vyšším kontrastom, čo sú neoceniteľné vlastnosti pre perfektnú čitateľnosť. Štýl zase pridajú LED svetlá pulzujúce do rytmu hudby.

Parametre a špecifikácie:

Zosilňovač:
Maximálny výstupný výkon: 4 × 55 W

Tuner:
Tuner so systémom RDS EON
Predvoľba: FM 18 / MW 6 / LW 6

Pripojenie:
USB (vpredu)
Bluetooth
AUX vstup (vpredu)
2 × Predzosilnený výstup (zadný + subwoofer)

Predvoľby ekvalizéra:
5

Rozmery:
178 × 50 × 120 mm

hmotnosť:
0,7 kg

 

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Vlastnosti
RDS, Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Ekvalizér Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám malý problém s tímto rádiem. Pokaždé když v nastavení provedu nějáké změny (nastavení hodin, equalizér atd), projeví se sice hned, ale po vypnutí a opětovném zapnutí zařízení tyto změny zmizí a musím je nastavovat znovu. Nevíte někdo co s tím? Děkuji za odpověď.

Mám staršie auto vw golf iv 00/01 bude fungovať ?

Dobrý den, dá se připojit i do náklaďáku na 24V ?

Dobry den, mozna hloupy dotaz ale kdo se nepta nic se nedozvi. Da se pres bluetooth sparovat iphone a prehravat pres radio hudbu ze spotify z mobilu ?

Dobry den,chtěl bych se zeptat jestli USB port u radia taky dobijí např. mobil nebo jestli je to jen jako vstup pro přehravani hudby

Dobrý den je možnost si nastavit na rádiu více barev a má mikfofon ?

Sony WMCNW20MU k MP3 prehrávačom ... pls bude tento kabel fungovat k Sony Walkman NWZ - E464? vdaka

Dobry den, mam starsie autoriado od f.Sony a k nemu je domontovane externe ovladanie na volante automobilu. Je mozne doobjednat k DSX-A400BT takisto dialkove, ktore umiestnim na volat?

Príslušenstvo pre Sony DSX-A400BT
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií