AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony XNV KIT651

Zobraziť katalóg
Sony XNV KIT651
Autorádio – s CD a DVD mechanikou, výkon zosilňovača 4×55 W, veľkosť 2 DIN, FM/AM tuner, USB a AUX/Line IN konektor, Bluetooth, NFC, podporované formáty MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG a Xvid
Kód:  JW907z8 Produktové číslo:  XNVKIT651.EUR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony XNV KIT651

S autorádiom Sony XNV-KIT651 budete mať bezdrôtový prístup k svojmu telefónu, z ktorého môžete čerpať hudobnú knižnicu alebo elegantne si užívať jeho funkcie. Toto autorádio od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Sony vám miesto zhromaždenia tlačidiel poskytne intuitívne ovládanie dotykmi prstov po obrazovke, kde sa zobrazujú veľké ikony funkcií. Pribalený modul TOMTOM prináša najnovšiu offline navigáciu cez GPS pre komfortné cestovanie.

Kľúčové vlastnosti Sony XNV-KIT651

  • Audio systém do auta s veľkou obrazovkou s dotykovým ovládaním
  • Špičková navigácia (modul XA-NV400 so systémom TomTom)
  • Zosilňovač Dynamic Reality Amp 2 pre čistý a výkonný zvuk
  • Aplikácia pre jednoduché prehrávanie zo smartfónov + kompatibilita so Siri pre iOS
  • Bezdrôtový prenos Bluetooth a NFC pripojenie
  • Prehrávanie hudby a filmov prostredníctvom predného portu USB a CD/DVD
  • Pripojenie ľubovoľného prehrávača s 3,5 mm vstupom AUX
  • Príprava pre pripojenie zadnej kamery

Úplne nová úroveň počúvania so Sony XNV-KIT651

Započúvajte sa do čistého a prirodzeného zvuku pri ľubovoľnej hlasitosti. Sofistikovaný zosilňovač Dynamic Reality 2 má oproti klasickým zosilňovačom o 47 % nižší vnútorný odpor, čím sa znížil šum v signálovom reťazci a reprodukcia dosahuje nového stupňa zreteľnosti. Predovšetkým jeho kvality spoznáte pri vyššej hlasitosti, kedy sa potláča bežné skreslenie.

Moderné technológie pre Google Android aj Apple iOS

Užívanie univerzálneho Bluetooth vám vylepšia aplikácie SongPal. Po pripojení môžete využívať hlasové ovládanie pre základné funkcie spolu s navigáciou a bezproblémovo pristupovať ku všetkým obľúbeným skladbám, aplikáciám a ďalším funkciám svojho smartfónu. Tiež si rozumie so Siri telefónov iPhone. Ponúkajú sa hlasové príkazy Siri pre telefónne hovory, navigáciu, nastavenie upomienok a ďalšie. Dokonca vie prečítať textové správy a bezpečne odpoviete, bez toho aby ste museli telefón vytiahnuť z vrecka.

Navigačný modul TomTom

S kitom obdržíte aj modul pre premenenie autorádiá na špičkovú navigáciu. S dotykovým displejom autorádiá Sony XNV-KIT651 stačí prstami zadať len 3 písmená a už bude napovedať možné a obľúbené ciele. Nechýba ani hlasové navádzanie, aby ste mohli sledovať cestu, a napriek tomu nezabudli odbočiť. Trasu tiež môžete kliknutím upraviť podľa 6 preferencií. Štandardne ponúkne najrýchlejšiu ale zadať možno aj požiadavku mimo diaľnicu, najkratšiu alebo najekonomickejšiu. V balení je všetko potrebné vrátane pamäťovej karty pre mapové podklady a GPS antény pre spoľahlivý príjem signálu.

 

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
CD, DVD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG, Xvid Hotovo!
Tunery
AM, FM Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD, DVD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Bluetooth, NFC Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG, Xvid Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×55 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
2 DIN Hotovo!
Šírka
178 mm Hotovo!
Výška
101 mm Hotovo!
Hĺbka
169 mm Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony XNV KIT651 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony XNV KIT651. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony XNV KIT651.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií