Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Spidi FULL DPS VEST

Zobraziť katalóg
Spidi FULL DPS VEST
Airbagová vesta na motorku, unisex, materiál polyamid Tenax, farba čierna, zapínanie na zips, chrániče pre chrbát, nastaviteľná šírka pásu
Kód:  motonad00287 Produktové číslo:  M100-146-XL Stránky výrobcu
Spidi FULL DPS VEST Predaj skončil

Spidi FULL DPS VEST

Spidi Full DPS je originálna celotelová airbagová vesta, ktorá vám môže zachrániť život. Je totiž vybavená telovým a krčným airbagom s reakčnou dobou iba 200 ms a plniacim objemom 26 litrov. Vesta je navrhnutá tak, aby išla ľahko obliecť na špeciálne kombinézy a bundy (H2out a TexTach). Pohodlne ju oblečiete aj na ďalšie oblečenie – ako značky Spidi, tak aj ďalšie značky vyrábajúce motocyklové oblečenie. Spidi FULL DPS je navyše vybavená integrovaným systémom nastavenia Ergofit, zahŕňajúci suché zipsy a ďalšie prvky pre jednoduché prispôsobenie. Vonkajšia vrstva je vyrobená z polyamidovej sieťoviny s panelmi z tkaniny Tenax Tactel. Nechýbajú ani reflexné prvky 3M Scotchlite zvyšujúce aktívnu bezpečnosť. Súčasťou kompletu je tiež chrbticová vložka Warrior Tech B1.

Kľúčové vlastnosti airbagovej vesty Spidi FULL DPS

  • Chráni krk, hlavu a trup pred poranením v prípade nehody
  • Nízka reakčná doba, iba 200 ms
  • Ľahko prispôsobiteľná
  • Reflexné prvky
  • Nízka hmotnosť, približne 1,5 kg
  • Dostupná v rôznych veľkostiach
  • Vrátane chrbticovej vložky Warrior Tech B1

Systém DPS od Spidi

Systém DPS je vyvíjaný priamo spoločnosťou Spidi s tým, aby bola vesta ľahko použiteľná, účinná a ľahká. Krčný airbag po nafúknutí obopne krk a poskytne tak maximálnu oporu krčnej chrbtici, a tým aj ochranu pred poranením tejto citlivej oblasti v prípade nehody. Telový airbag naopak ochráni hrudník, chrbát a boky. Systém samozrejme funguje bezproblémovo v kombinácii s akoukoľvek helmou. Vesta disponuje aktivačným keramidovým popruhom s YKK sponami o pevnosti 200 kg v ťahu, ktorý sa pripevňuje k motocyklu, a v prípade nehody (napnutím) aktivuje airbagy. Celý systém možno následne vybrať a vymeniť, vďaka čomu bude vesta znovu 100% funkčná.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spidi FULL DPS VEST.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií