Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Stabila LD-420

Zobraziť katalóg
Stabila LD-420
Laserový diaľkomer – s možnosťou výpočtu dĺžky, plôch a objemov, pamäť 20 zobrazeníe, priebežné meranie, funkcia Pytagoras, dosah až 100 metrov, presnosť: +/- 1mm, napájanie 2×1.5 AAA, puzdro, odolnosť voči vode a prachu IP 65
Kód:  STI001g Produktové číslo:  18378 Stránky výrobcu

Stabila LD-420

Každému remeselníkovi sa pri jeho práci hodí presný meter. Ak chcete aby meranie bolo zároveň pohodlnejšie použite laserový diaľkomer Stabila LD-420. Diaľkomer nielenže meria úplne presne vzdialenosť, ale k jeho ďalším funkciám patrí napríklad výpočet dĺžky, plochy, objemu, priebežné merania či Pytagorove funkcie.

Dosah laserového diaľkomeru je až 100 metrov a zaručí presnosť +/- 1 mm. Povrch je pokrytý ergonomickým ochranným plášťom a pre ľahký prenos je diaľkomer dodávaný v ochrannom puzdre. Laserový diaľkomer je napájaný dvoma AAA batériami.

Hlavné prednosti

  • Pohodlné a presné meranie vzdialenosti
  • Určený na profesionálne použitie
  • Ponúka množstvo doplnkových funkcií
  • Dosah diaľkomera až 100 metrov
  • Ochranný povrch vrátane puzdra
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak se připevňuje ruční poutko k tělu dálkoměru? V návodu o tom nic není a naznačené 2 dírky na obou bocích dolní části dálkoměru nezajišťují provléknutí úzkého "provázku" ručního textilního držáčku. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Stabila LD-420
Príslušenstvo pre Stabila LD-420
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stabila LD-420.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií