Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Star brite Čistič grilov a varných plôch 650 ml

Zobraziť katalóg
Star brite Čistič grilov a varných plôch 650 ml
Čistič – odmasťuje a čistí grily a aj kuchynské varné plochy, rozpúšťa aj dlhodobé nánosy mastnoty, vhodné na sklo, keramiku, liatinu, nerez a porcelán.
Kód:  AUPR219162 Produktové číslo:  4722

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Star brite Čistič grilov a varných plôch 650 ml Predaj skončil

Star brite Čistič grilov a varných plôch 650 ml

Čistič grilov a varných plôch od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom na čistenie aj upratovanie. Tento prípravok na tekutej báze s vysokým čistiacim účinkom odstraňuje nežiaduce znečistenie z varných plôch, krbov alebo grilov. Je určený na ošetrenie aj veľmi odolných mastnôt. Určite oceníte fakt, že prípravok je vhodný na porcelán, liatinu, nerez, keramiku aj sklo.

Kľúčové vlastnosti čističa grilov a varných plôch Star brite, 650 ml

  • Čistič na tekutej báze s výhodným objemom 650 ml
  • Prípravok účinne čistí grily a varné plochy
  • Star brite vhodný na porcelán, nerez, liatinu, keramiku aj sklo
  • Zvyšuje tepelnú priepustnosť
  • Veľmi účinný aj na odolnú mastnotu

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Pred použitím pretrepte. Nastriekajte na požadované miesto a nechajte 10 – 30 minút pôsobiť. V prípade mimoriadneho znečistenia použite tvrdú kefu, hrubú hubku či drôtenku. Zotrite a osušte handričkou. V prípade nutnosti postup opakujte. Opláchnite čistou vodou. Pred ďalším použitím nechajte gril aj varnú dosku aspoň 10 minút hriať naprázdno.

Bezpečnostné upozornenie:
Pri použití prípravku na kovové materiály môže spôsobovať koróziu. V prípade požitia môže byť škodlivý. Pri požití vypláchnite ústa, nesnažte sa vyvolať zvracanie. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí vypláchnite silným prúdom vody. Nevdychujte aerosól prípravku. Nejedzte, nepite ani nefajčite pri manipulácii s prípravkom. Pri aplikácii čističa použite ochranný odev a okuliare. V prípade kontaktu prípravku s pokožkou čo najrýchlejšie umyte vodou. V prípade akéhokoľvek nežiaduceho styku s prípravkom okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a predložte etiketu. Kontaminované textílie starostlivo vyperte pred opätovným použitím. Uchovávajte na bezpečnom mieste, prázdny obal zodpovedne zlikvidujte podľa pokynov pre manipuláciu s chemickými prípravkami. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ A ZVIERAT!

Objem:
650 ml


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star brite Čistič grilů a varných ploch 650 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií