AP+ nový vizuál AD homeoffice

Stiga Combi 53 SQ

Zobraziť katalóg
Stiga Combi 53 SQ
Benzínová kosačka benzínová s pojazdom, Briggs & Stratton, výkon 5HP, záber 53cm, centrálne nastavenie výšky kosenia (22-90mm), počet výšok kosenia 6, objem koša 60l, mulčovanie, sklopná výškovo nastaviteľná rukoväť, zadné vyhadzovanie
Kód:  STG003f Produktové číslo:  299536828/S17

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stiga Combi 53 SQ

Výkonná benzínová kosačka s pojazdom či odolným oceľovým podvozkom sa skrýva pod označením Combi 53 SQ. Táto kosačka značky STIGA je vybavená benzínovým motorom Briggs & Stratton s výkonom 5 HP. Motory tejto značky sú najviac používané pri záhradných kosačkách a to najmä kvôli ich vysokej spoľahlivosti. Jej pracovný záber je 53 cm a výšku kosenia je možné centrálne nastaviť – ľahko pomocou jednej páčky. Výšku možno nastaviť v šiestich pozíciách a v rozmedzí 22 – 90 mm. Aj vďaka tomu si ľahko poradí s veľkými záhradami s rozlohou až 2 300 m2.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre vľlké záhrady až 2 300 m2
  • Šírka záberu 53 cm
  • S pojazdom
  • Centrálne nastavenie výšky (22 – 90 mm)
  • 60 litrový zberný kôš
  • Mulčovacia vložka súčasťou balenia
  • Sklopná a výškovo nastaviteľná rukoväť
  • Oceľové šasi
  • Kolesá s dvojitými guličkovými ložiskami

Funkcia 4 v 1

Na výber budete mať štyri možnosti, ako naložíte s pokosenou trávou - možno ju zbierať do zberného koša, mulčovať alebo vyhadzovať zadným či bočným vyhadzovaním. Veľmi obľúbenou funkciou je mulčovanie. Tráva sa nezbiera do koša, ale recykluje sa späť do trávnika, kde pôsobí ako prírodné hnojivo. Zberný kôš pojme až 60 litrov pokosenej trávy a aby ste nemuseli neustále odklápať veko, je vybavený praktickým priehľadom, pomocou ktorého zistíte, ako veľmi je kôš naplnený.  

Maximálny komfort

Riadidlá disponujú Softgrip povrchom, čo je špeciálna guma, ktorá absorbuje časť vibrácií a robí tak kosenie pohodlnejším. Iste oceníte aj sklopnú rukoväť, čo je užitočná vec napr. pri skladovaní. Ak teda máte malé priestory na skladovanie, toto riešenie je pre vás ideálne. Rýchloupínací systém dovoľuje nastaviť ideálnu výšku rukoväte. Veľké zadné kolesá zaručia, že prejazd po nerovnom teréne nebude pre kosačku žiadny problém. 

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, výrobce uvádí na svých stránkách, že je na sekačky Stiga 5 let záruka. Vy máte na stránkách standardních 24 měsíců. Prosím o upřesnění. Děkuji

Dobrý den, má sekačka Stiga Combi 53 SQ zinkovaný podvozek?

Diskusia a poradňa k Stiga Combi 53 SQ
Príslušenstvo pre Stiga Combi 53 SQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Combi 53 SQB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií