Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

VERSACO STRATOS SILVER RED 15''

Zobraziť katalóg
VERSACO STRATOS SILVER RED 15''
Puklica na auto - 4ks, materiál ABS
Kód:  AUPR4120 Produktové číslo:  6VSTRATOSSR15 Stránky výrobcu
VERSACO STRATOS SILVER RED 15'' Predaj skončil

VERSACO STRATOS SILVER RED 15''

Kryty na kolesá STRATOS SILVER RED pre rozmer disku 15". Kryty sú vyrobené z prvotriedneho materiálu ABS, vyznačujúcim sa tvrdosťou, pružnosťou, odolnosťou proti poveternostným a mechanickým vplyvom. Určené sú pre väčšinu oceľových diskov kolies. Montáž je vykonávaná jednoducho - bez použitia náradia. Výrobok spĺňa ATEST 8SD. Balenie obsahuje 4 kusy krytov.

Materiál:
Akrylonitrilbutadienstyren (skratka ABS) je amorfný termoplastický priemyselný kopolymér, ktorý je odolný voči mechanickému poškodeniu. Tuhý, húževnatý, podľa typu odolný proti nízkym aj vysokým teplotám, málo nasiakavý, zdravotne nezávadný. Je odolný voči kyselinám, hydroxidom, uhľovodíkom, olejom aj tukom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli se jedná o cenu 389,- za 1 kus nebo za sadu (4 kusy). Omlouvám se za tento dotaz ale 389,- za sadu mi na již předraženou Alzu přijde málo ale zase 389,- za 1 kus by nic neprodali když se tato sada dá koupit za cenu okolo 600,- Cena je tedy za sadu nebo za kus? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k VERSACO STRATOS SILVER RED 15''
Príslušenstvo pre VERSACO STRATOS SILVER RED 15''
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERSACO STRATOS SILVER RED 15".
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií