Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Strešný cyklonosič TOP ALU uzamykateľný

Zobraziť katalóg
Strešný cyklonosič TOP ALU uzamykateľný
univerzálny, nosnosť 15 kg, na väčšinu bicyklov s priemerom rámu 23-74 mm, pripevnenie na priečne nosiče s max. šírkou 56 mm
Kód:  AUPR674 Produktové číslo:  DO CFS065A
Strešný cyklonosič TOP ALU uzamykateľný Predaj skončil

Strešný cyklonosič TOP ALU uzamykateľný

Strešný nosič na bicykle od osvedčenej značky Carface je vhodný vtedy, keď potrebujete previezť bicykel alebo hľadáte cenovo dostupný a spoľahlivý nosič. Carface Top Alu je ideálnou voľbou na väčšinu bicyklov s priemerom rámovej rúrky 23 - 74 mm. Komfortné prichytenie bicykla v nosiči zaručujú pevné čeľuste, navyše možno nosič aj uzamknúť. Pri inštalácii na priečniky oceníte aj jeho nízku hliníkovú konštrukciu.

Parametre a špecifikácia:

Nosnosť:
15 kg

Materiál:
Hliník

Priemer rámu:
23 - 74 mm

Určené pre:
Priečne nosiče s max. šírkou 56 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nosič kol TOP ALU zamykací. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tető cyklonosič TOP ALU zár.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií