Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

STX - Lovec pokladov: Starter pack

Zobraziť katalóg
STX - Lovec pokladov: Starter pack
5 1 hodnotení
Detektor kovov – obrazovka LCD, nastavenie hlasitosti aj citlivosti, jedinečný zvuk pre rôzne predmety, batérie: 9V (nie sú súčasťou balenia), indikátor stavu batérie, možnosť pripojenia slúchadiel, nastaviteľná hlasitosť, vhodný aj do plytkých vôd, v balení: detektor, slúchadlá, taška, lopata, popruh
Kód:  STXMD_10 Produktové číslo:  STXMD_10
STX - Lovec pokladov: Starter pack Predaj skončil

STX - Lovec pokladov: Starter pack

STX MD-830 je digitálny detektor kovov s vysokou presnosťou a rýchlou odozvou. Informácie zobrazuje priamo na LCD obrazovke s osvetlením, takže okamžite budete mať prehľad, aký predmet ste práve našli. Detektor kovu STX MD-830 má nastaviteľnú hlasitosť aj citlivosť na prispôsobenie sa každej situácii. Detektor je vhodný na vojenské účely, pri bezpečnostnej kontrole, ale aj na archeologické prieskumy alebo hľadanie pokladov. Deteguje všetky kovy ako mince, relikvie, šperky, zlato alebo striebro. Oceníte jeho univerzálne využitie a veľmi jednoduché používanie. 

Kľúčové vlastnosti detektora kovov STX MD-830

  • Detektor kovov STX MD-830 je vybavený LCD obrazovkou
  • Disponuje nastavením hlasitosti aj citlivosti
  • Je vhodný na vyhľadávanie všetkých kovov
  • Nastavenie jedinečného zvuku na rôzne predmety
  • Funguje na dve 9 V batérie (nie sú súčasťou balenia)
  • Detektor kovov STX je vybavený indikátorom stavu batérie
  • Disponuje možnosťou pripojenia slúchadiel
  • Má nastaviteľnú hlasitosť
  • Zvláda vyhľadávanie aj v plytkých vodách

Nastavte si, čo chcete nájsť

Detektor kovov STX MD-830 má tú výhodu, že si môžete zadať, ktoré predmety nechcete vyhľadávať. Nebude ich teda detegovať a vy ušetríte čas. Navyše, pre každý druh predmetu si nastavíte jedinečný vyhľadávací tón. Nemusíte tak neustále sledovať obrazovku, čo vám uľahčí hľadanie špeciálne pri slabších svetelných podmienkach. Na LCD obrazovke sa vám zobrazia informácie o stave batérie. Vďaka indikátoru budete mať vždy prehľad, koľko času vám ešte zostáva. Detektor kovov STX MD-830 vyžaduje pre svoju činnosť dve 9 V batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. 

Praktické funkcie detektora kovov STX MD-830

Detektor kovov STX MD-830 má kábel namotaný na vlastnom tele. Kábel spájajúci riadiacu jednotku a 10" vyhľadávaciu cievku sa vám tak nikde nezamotá. Ďalším uľahčením je možnosť pripojenia slúchadiel ako stereofónnych, tak aj monofónnych. Zvukový výstup má nastaviteľnú hlasitosť, rovnako tak možno nastaviť hlasitosť v slúchadlách. Vďaka vodotesnej vyhľadávacej cievke detektor zvládne vyhľadávanie tiež v plytkej vode. Dĺžku detektora možno nastaviť pre praktické používanie. Oceníte tiež praktickú lakťovú opierku, ktorá obmedzuje namáhanie predlaktia. Detektor využíva frekvenciu okolo 6,6 KHz, jeho citlivosť je viac ako 18 cm. 


Poznámka:
» Všetky detektory kovov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zravim, mal by som zaujem o detektor značky STX - Lovec pokladov: Starter pack. zaujíma ma hmotnosť samotného prístroja. A či sa dá rozložiť. Za skorú odpoved dakujem.

Dobrý den, detektor kovů STX Lovec pokladu: Starter pack, nenašla jsem rozměry.Jde mi o to,jakou nejmenší délku je možné detektor nastavit? děkuji za info B.

Dobrý den, nevíte, zda se výrobek doskladní ještě do Vánoc?

Dobrý večer, je možný si zboží zakoupit na prodejně v Holešovicích jak uvádíte na Vašich stránkách? Případně je možnost nějaká rezervace? Děkuji JK

Dobrý den, jaká je hmotnost detektoru?

Jaký je další předpokládaný termín naskladnění toho produktu? Bude to max do poloviny Prosince? Děkuji

Robin Kopřiva

Dá se prosím koupit i na eshopu??

Dobrý den, do jaké hloubky se dá detekovat, malé předměty třeba mince, a velké. Děkuji

Jde koupit online nebo je k dispozici pouze na prodejně? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k STX - Lovec pokladov: Starter pack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STX Lovec pokladu: Starter pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STX Kincsvadász: Starter pack.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií