Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

STX MD-3040 - Detektor kovu

Zobraziť katalóg
STX MD-3040 - Detektor kovu
Detektor kovov - LCD obrazovka, nastavenie hlasitosti aj citlivosti, na vyhľadávanie všetkých kovov, nastavenie jedinečného zvuku pre predmety, 2× 9V batérie (nie sú súčasťou balenia), možnosť pripojenia slúchadiel, vyhľadávanie v plytkých vodách, super pomalá detekcia, frekvencia 6.4KHz, citlivosť 18cm
Kód:  STXMD_04 Produktové číslo:  MD-3040
STX MD-3040 - Detektor kovu Predaj skončil

STX MD-3040 - Detektor kovu

STX MD-3040 je digitálny detektor s vysokou presnosťou a rýchlou odozvou. Informácie zobrazuje priamo na LCD obrazovke, takže budete mať okamžite prehľad, aký predmet ste práve našli. Detektor kovu STX MD-3040 má nastaviteľnú hlasitosť aj citlivosť na prispôsobenie sa každej situácii. Detektor je vhodný na vojenské účely, pri bezpečnostnej kontrole, ale aj na archeologické prieskumy alebo hľadanie pokladov. Deteguje všetky kovy, ako mince, relikvie, šperky, zlato alebo striebro. Oceníte jeho univerzálne využitie a veľmi jednoduché používanie. STX MD-3040 je vybavený funkciou super pomalej detekcie na rozlíšenie rôznych druhov kovov.

Kľúčové vlastnosti detektora kovov STX MD-3040

  • Detektor kovov STX MD-3040 je vybavený LCD obrazovkou
  • Disponuje nastavením hlasitosti aj citlivosti
  • Je vhodný na vyhľadávanie všetkých kovov
  • Nastavenie jedinečného zvuku pre rôzne predmety
  • Funguje na dve 9 V batérie (nie sú súčasťou balenia)
  • Detektor je vybavený indikátorom stavu batérie
  • Disponuje možnosťou pripojenia slúchadiel
  • Má nastaviteľnú hlasitosť
  • Dokáže vyhľadávať aj v plytkých vodách
  • STX MD-3040 je vybavený funkciou super pomalej detekcie na rozlíšenie rôznych druhov kovov

Nastavte si, čo chcete nájsť

Detektor kovov STX MD-3040 má výhodu, že si môžete zadať, ktoré predmety nechcete vyhľadávať. Nebude ich teda detegovať a vy ušetríte čas. Navyše, pre každý druh predmetu si nastavíte jedinečný vyhľadávací tónNemusíte tak neustále sledovať obrazovku, čo vám uľahčí hľadanie špeciálne pri slabších svetelných podmienkach. Na LCD obrazovke sa vám zobrazia informácie o stave batérie. Vďaka indikátoru budete mať vždy prehľad, koľko času vám ešte zostáva. Detektor kovu STX MD-3040 vyžaduje na činnosť dve 9 V batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Praktické funkcie detektora kovu STX MD-3040

Detektor kovu STX MD-3040 má kábel navinutý na vlastnom tele. Kábel spájajúci riadiacu jednotku a vyhľadávaciu cievku sa vám tak nikde nezamotá. Ďalším uľahčením je možnosť pripojenia slúchadiel. Zvukový výstup má nastaviteľnú hlasitosť, rovnako tak možno nastaviť hlasitosť v slúchadlách. Vďaka vodotesnej vyhľadávacej cievke detektor zvládne vyhľadávanie aj v plytkej vode. Dĺžku detektora možno nastaviť na praktické používanie. Oceníte praktickú lakťovú opierku, ktorá obmedzuje namáhanie predlaktia. Detektor využíva frekvenciu okolo 6,4 kHz, jeho citlivosť je od 18 cm. 


Poznámka:
» Všetky detektory kovov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,poprosím i český návod k tomuto produktu,nebyl součástí balení. Ištvánek

Do akej hĺbky?

Aka je hmotnost toho detektoru?Je vhodny aj pre deti?

Český manuál na detektor kovu StxMD 3040 je nekde

Diskusia a poradňa k STX MD-3040 - Detektor kovu
Príslušenstvo pre STX MD-3040 - Detektor kovu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STX MD-3040 detektor kovu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STX MD-3040 fémdetektor.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií