Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

STX MD-720 dohľadávací detektor

Zobraziť katalóg
STX MD-720 dohľadávací detektor
5 5 hodnotení
Detektor kovov – tri voliteľné výstrahy, LED svetlo, na všetky druhy kovov, na vnútorné aj vonkajšie prostredie, stupeň krytia IP68, materiál: ABS, 1× 9V batéria (nie je súčasťou balenia), vydrží pracovať 20 hodín, zvukové upozornenie na nízky stav batérie, hmotnosť: 280g, frekvencia 10 až 12KHz, citlivosť 2"
Kód:  STXMD_07 Produktové číslo:  MD-720
STX MD-720 dohľadávací detektor Predaj skončil

STX MD-720 dohľadávací detektor

Detektor kovov STX MD-720 je vybavený tromi voliteľnými výstrahami, ktoré zabezpečia, že ich nikdy neprepočujete, ani keď sa budete pohybovať v hlučnom prostredí. Integrované LED osvetlenie vám pomôže s vyhľadávaním kovov v noci alebo pri zhoršených svetelných podmienkach. S detektorom kovov STX MD-720 je možné vyhľadávať všetky druhy kovových predmetov, ako mince, zlato, striebro aj iné šperky. Funguje vo vnútornom aj vonkajšom prostredí. Nerobí mu problém ani piesok, tráva alebo stena. Zaiste oceníte odolnosť voči vode a prachu, čo zaisťuje stupeň krytia IP68. S detektorom kovov STX MD-720 môžete vyhľadávať za akéhokoľvek počasia aj pod vodou. 

Kľúčové vlastnosti detektora kovov STX MD-720

  • Detektor kovov STX MD-720 má tri voliteľné výstrahy
  • LED svetlo využijete pri slabom osvetlení alebo v noci
  • Vyhľadáva všetky druhy kovov
  • Detektor funguje vo vnútornom aj vonkajšom prostredí
  • Stupeň krytia IP68 umožňuje vyhľadávanie pod vodou
  • Detektor je veľmi ľahký
  • Ovládanie prebieha stlačením gombíka
  • Je vyrobený z materiálu ABS
  • Funguje na 9 V batériu (nie je súčasťou dodávky)
  • Na nízky stav batérie vás upozorní zvukovým signálom

Multifunkčný detektor kovov STX MD-720

Detektor kovov STX MD-720  možno používať aj na letisku, kde je schopný vyhľadať zbrane. Na stavbách vám pomôže s vyhľadávaním skrutiek a klincov. Nízka hmotnosť 280 g vám uľahčí prácu a manipuláciu s detektorom. Môžete ho nosiť zavesený za opasok a nebude veľkou záťažou. Ovládanie detektora kovov STX MD-720 je veľmi jednoduché. Stlačíte tlačidlo a začnete vyhľadávať. Detektor kovov STX MD-720 dokáže pracovať takmer pri akejkoľvek teplote od -37 °C do 70 °C. 

Kvalitné materiály pre dlhú životnosť

Detektor kovov STX MD-720 je vyrobený z materiálu ABS. Využíva frekvencie v rozmedzí od 10 do 12 kHz, jeho citlivosť je 2". Detektor disponuje troma stupňami alarmu. Zvoliť si môžete bzučiak, vibračný alarm alebo bzučiak s vibračným alarmom dohromady. Napájanie detektora prebieha pomocou 9 V batérie, ktorá nie je súčasťou balenia. Batéria vám vydrží približne na 20 hodín práce. Pri nízkom stave batérie vás detektor upozorní zvukovým signálom. Prevádzkový prúd statický sa pohybuje pod 20 mA a dynamický pod 70 mA. 

Rozmery: 
Dĺžka 27,5 cm
Priemer 2,2 – 3,8 cm

Obsah balenia 
Detektor kovov STX MD-720
Kryt
Návod
Lanko

Poznámka:
» Všetky detektory kovov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravte si údaj v popisu produktu. Detektor běží na 1jednu baterii nikoliv na dvě. Alespoň nikdo další nenakoupí v tomto domnění zásobu baterií, stejně jako jsem to udělal já.

Diskusia a poradňa k STX MD-720 dohľadávací detektor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STX MD-720 dohledávací detektor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STX MD-720 Kereső detektor.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií