Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TECHNAXX FMT900BT

Zobraziť katalóg
TECHNAXX FMT900BT
2,5 4 hodnotení
FM Transmitter s funkciou nabíjania a možnosťou prehrávať hudbu z nabíjaného zariadenia, LCD displej, podpora MicroSD kariet a USB flash disku do kapacity 32 GB
Kód:  MK003y Produktové číslo:  4594 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TECHNAXX FMT900BT

Rozšírte svoje hudobné možnosti v automobile, bez toho, aby bolo nutné akokoľvek zasahovať do interiéru. Aj keď nemá vaše autorádio zvukový vstup, nie je dôvod zúfať. Toto malé zariadenie prenesie vašu obľúbenú hudbu z rôznych telefónov aj prehrávačov do vášho autorádia skrze rádiové vlny. Jednoducho len naladíte voľnú frekvenciu a FM transmitter bude od tej chvíle vysielať hudbu do zabudovanej audio zostavy.

 
 
 

Kľúčové vlastnosti

  • Prenos hudby cez Bluetooth V 2.1 do vášho rádia
  • Podpora MicroSD kariet a USB flash diskov až do kapacity 32 GB
  • Dva USB výstupy pre dobíjanie (2,1 A)
  • Moderný a elegantný dizajn s LED displejom
  • Automatické prepnutie do režimu hands-free
  • Integrovaný mikrofón
  • Vhodný pre osobné i nákladné autá (12/24 V)
 

Viac ako potrebné funkcie

FM transmitter vie prijímať bluetooth signál, takže prehrá obľúbenú hudbu bez akýchkoľvek nepotrebných káblov. Stačí mať akékoľvek zariadenie kompatibilné s Bluetooth verzie 2.1 a vyššie a budete si môcť prehrať akýkoľvek zvuk vo formáte MP3 či WMA. Aj keď máte obsadenú autozásuvku, stále môžete dobíjať váš mobilný telefón. Na tele sú totiž dokonca dva USB konektory, takže stačí len aby ste si vzali vhodný kábel so sebou. Transmitter vďaka vstavanému mikrofónu ponúka tiež funkciu hands-free. Jednotlačidlové ovládanie pre príjem a koniec hovorov je veľmi praktickým pomocníkom. Dokonca umožní aj vytočenie posledného volaného čísla.

 

Parameter a špecifikácie:

Príjem rádií:
Frekvenčné pásmo FM: 87,6 - 107,9 MHz

Displej:
2,0 × 0,8 cm

Vzdialenosť prenosu:
až 3 m

Napájanie (vstupné napätie):
12 - 24 V (zásuvka zapaľovača cigariet)

Výstupný prúd:
USB výstup 1: 2,1 A (5 V)
USB výstup 2: 1 A (5 V)

Rozmery:
8,0 × 4,3 × 3,8 cm

Hmotnosť:
33 g

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, když připojím telefon přes BT, dokáže toto zařízení přehrávat i hudbu ze spotify pokud ho mám zapnuté v telefonu? pokud ne, můžete mi prosím doporučit nějaké jiné zařízení, které to dokáže? Děkuji

Dobrý den, funguje usb i jako nabíječka?

Dá se volat i čez messenger

Otazocka - v popise vyrobku sa pise, ze zariadene dokaze prehravat hudbu z mp3 prehravaca. Co ma zaujima je to, ci si vyber skladby mozem vyberat na danom mp3 zariadeni, alebo ich mozem posuvat len na transmittery..? Je to dost podstatna info, kedze v pripade vacsieho obsahu a suborov na mp3 prehravaci by posuvanie skladieb len na urovni transmitteru bola neuveritelne neprakticka...vopred dakujem za odpoved

Dobrý den, takže to zvládne nabít telefon? Diky

Dobrý den, když umí přehrávat z USB, znamená to že umí jen z flash disku, nebo lze nastavit například v telefonu USB audio výstup?

dobrý den, chtěl jsem se zeptat na nasledujici problém s tímto zarizenim. dnes jsem h okoupil s tím, že mi bude suplovat handsfree sadu v autě a při dlouhých cestách v zahraničí možnost přehrávání vlastní hudby. hudba hraje celkem obstojně, i když musím zesílit zvuk na radiu a kvalita oproti radiu je taky horší. ale vetší problém je s handsfree, jelikož na radiu aby byl hovor slyšitelný musím hodně přidat a při následném ukončení hovoru je to o sluch. děkuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento FM transmitter je kompatibilní s iphonem SE a 6S? Děkuji

Dobrý den, kdyz prehravam skladby pres flash disk, mohu pak ovladat skladby na radiu nebo na volantu?diky

Dobrý den,funguje to dobře tento transmitter na volání a přijímání hovorů?Přehrává i hudbu z telefonu.Jaká je kvalita hudby.Připojí je bluetooth automaticky?

12
Diskusia a poradňa k TECHNAXX FMT900BT
Príslušenstvo pre TECHNAXX FMT900BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX FMT900BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX FMT900BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX FMT900BT.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií