Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

THELMA 2 bicykle

Zobraziť katalóg
THELMA 2 bicykle
Nosič kolies na ťažné zariadenie - na 2 kolá, na štandardné ťažné zariadenie ISO 50 mm, pre všetky typy bicyklov 26 ", 27,5", 29 ", 100% ochrana rámov
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTmf061 Produktové číslo:  4233
THELMA 2 bicykle 423,49 € Momentálne nedostupné

THELMA 2 bicykle


Saris Thelma 2 je nosič pre dva bicykle určený na montáž na štandardné ťažné zariadenie ISO 50 mm. Je navrhnutý tak, aby nedochádzalo ku kontaktu medzi nosičom, automobilom ani bicyklom. Uchytenie je riešené iba za bicykle. Je vhodný pre všetky veľkosti bicyklov – 26", 27,5", 28" a 29". Pri lacnejších nosičoch dochádza k poškodeniu nielen laku rámu, to však u tohto modelu nehrozí a máte zaistenú 100% ochranu rámu, čo oceníte najmä pri preprave bicyklov s karbónovým rámom. Polkruhové držiaky sú navrhnuté tak, že počas jazdy nedochádza k žiadnemu pohybu, a teda ani dotyky medzi pripevnenými bicyklami. Jeho hmotnosť je iba 14,8 kg – manipuláciu s nosičom Thelma 2 tak zvládne jedna osoba. Rýchla je aj samotná montáž/demontáž, ktorú zvládnete za pár minút.

Kľúčové vlastnosti nosiča bicyklov na ťažné zariadenie THELMA 2

  • Pre 2 bicykle
  • Kompatibilné so štandardnými ťažnými zariadeniami ISO 50 mm
  • 100% ochrana rámov
  • Nosnosť 30 kg
  • Žiadny kontakt medzi nosičom, bicyklom a automobilom
  • Certifikácia ISO 15263-4:2006/XP R18-904-4:2008

Tvrdé kritériá splnené

Nosič spĺňa najprísnejšie nemecké (európske) kritériá kvality pre každý jednotlivý kus uvádzaný na trh. Nezávislý inšpekčný a certifikačný orgán TÜV totiž realizuje celý komplex certifikačných, kontrolných, skúšobných a poradenských činností smerujúcich k zaisteniu bezpečnosti výrobku. Výrobok označený týmto certifikátom teda spĺňa najprísnejšie kritériá kvality a môžete sa na neho spoľahnúť v každom ohľade.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre THELMA 2 bicykle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THELMA 2 kola.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií