Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ThermoPro TP25

Zobraziť katalóg
ThermoPro TP25
5 3 hodnotení
Kuchynský teplomer – digitálny, určený na pečenie a na varenie, obsahuje 4 teplotné sondy, časovač, zvukový alarm, výber jednotiek °C/°F a nastavenie teploty, podsvietený displej, poháňa ho akumulátor, batéria súčasťou balenia, minimálna teplota 0°C, maximálna teplota 300°C
Kód:  DFSE060 Produktové číslo:  TP-25H

ThermoPro TP25

Chcete vedieť variť ako profesionál? Teplomer ThermoPro TP25H umožní presné meranie teploty mäsa či zeleniny a to hneď 4 sondami naraz. Teplotu pritom meria v rozmedzí 0 až 300 °C s presnosťou na 1 °C. Namerané hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji, ktorý vďaka podsvieteniu perfektne prečítate aj v úplnej tme. Teplomer ThermoPro TP25H disponuje funkciou Bluetooth cez ktorú komunikuje s mobilnou aplikáciou. Mobilná aplikácia ThermoPro vám prezradí teploty pripravovaných pokrmov až do vzdialenosti 150 metrov. Môžete si aj vybrať z prednastavených teplôt podľa pripravovaného druhu potravín či miery prepečenia, ktoré plánujete dosiahnuť. Grilovací a kuchynský teplomer ThermoPro TP25H funguje na lítiovú batériu, ktorú ľahko dobijete priloženým USB káblom.

Upozornenie v prípade strateného signálu

Teplomer ThermoPro TP25H komunikuje s aplikáciou ThermoPro cez Bluetooth signál až do 150 metrov. Akonáhle sa vzdialite z dosahu upozorní vás zvukovým signálom váš telefón aj teplomer. Vyberte si z prednastavených teplôt pre 9 druhov pripravovaných pokrmov alebo podľa požadovanej miery prepečenia mäsa. Teplomer vás s predstihom cez aplikáciu upozorní, že sa blížite k vysnenému cieľu. Napájanie grilovacieho a kuchynského teplomeru ThermoPro TP25H obstaráva jedna lítiová batéria, ktorú vždy ľahko dobijete a to v podstate kdekoľvek. Dobíjanie je totiž zaistené priloženým USB káblom, ktorý pripojíte k počítaču, notebooku, power banke alebo dokonca autonabíjačke.

Kľúčové vlastnosti grilovacieho a kuchynského teplomera ThermoPro TP25H

  • Teplomer pre presné meranie teploty mäsa či zeleniny so 4 odlišne farebnými sondami
  • Teplotu meria v rozmedzí 0 až 300 °C s presnosťou na 1 °C
  • Namerané hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji s podsvietením
  • ThermoPro TP25H disponuje funkciou Bluetooth
  • Mobilná aplikácia ThermoPro vám prezradí teploty pripravovaných pokrmov až do vzdialenosti 150 metrov
  • Prednastavené teploty pre 9 druhov pokrmov či požadovanej miery prepečenia
  • Mobilná aplikácia vás s predstihom upozorní, že sa blížite k požadovanej teplote
  • Jeho prevádzku zaručí lítiová batéria, ktorú ľahko dobijete priloženým USB káblom

Vysoká presnosť teplomera TP25H

Všetky 4 farebne potiahnuté sondy sa pýšia veľmi vysokým teplotným rozsahom od 0 do 300 °C a presnosťou na 1 °C. S teplomerom ThermoPro TP25H je starosť o vaše pokrmy v tých najlepších rukách. Keď práve teplomer ThermoPro TP25H nepoužívate, nemusíte sa báť, že by sa vám všetko jeho príslušenstvo povaľovalo neusporiadane po kuchyni. Navíjač sondy drôty pekne uskladní, takže nebudú zaberať zbytočne veľa miesta a motať sa do ďalšieho kuchynského náčinia.

Parametre a špecifikácia

Typ
Digitálny Hotovo!
Určenie
Na pečenie, Na varenie Hotovo!
Teplotná sonda
Áno Hotovo!
Max. teplota
300 °C Hotovo!
Min. teplota
0 °C Hotovo!

Typ

Typ
Digitálny Hotovo!

Určenie

Určenie
Na pečenie, Na varenie Hotovo!
Teplotná sonda
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Max. teplota
300 °C Hotovo!
Min. teplota
0 °C Hotovo!
Funkcie
Časovač, Zvukový alarm, Výber jednotiek °C/°F, Nastavenie teploty Hotovo!
Výbava
podsvietený displej Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Batéria súčasťou balenia
Áno Hotovo!
Počet sond
4 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak dlouho vydrží baterie při normálním provozu - všechny 4 sondy + připojení mobilu.

dobrý den, má prosím teploměr paměť tak, že když se dostanu s telefonem třeba na hodinu z dosahu a pak se opět připojím, že se dohraje graf teplot za danou hodinu? díky za info, Michal

Dobrý den.V baleni nebyl navod v Čj kde ho můžu sehnat?Jinak v popisku se uvádí dosah až 150m a v mém případě dojde ke ztrátě signalu asi po 20-25m na prime viditelnosti.Čim to může být?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak dlouhé jsou kovové časti sond u tohoto teploměru? A jak dlouhé jsou kabely jednotlivých sond? Děkuji

Dobry den, je mozne merat teplotu aj pocas pecenia v rure? Kablom sa nic nestane?

Diskusia a poradňa k ThermoPro TP25
Príslušenstvo pre ThermoPro TP25 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ThermoPro TP25. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ThermoPro TP25.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií