Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza dny mini Velikonoce

THULE 929 EuroClassic G6

Zobraziť katalóg
THULE 929 EuroClassic G6
5 1 hodnotení
Nosič bicyklov – sklopný, pre 3 bicykle
Kód:  SPT1221 Produktové číslo:  7313020067100 Stránky výrobcu

THULE 929 EuroClassic G6

Patríte k milovníkom cyklistiky? Nosič švédskej spoločnosti Thule vám umožní pohodlnú a bezpečnú prepravu až 4 bicyklov súčasne. Spestrite si rodinný víkend na chate príjemnú prechádzkou v prírode. Alebo vezmite svoje bicykle na dlhšiu dovolenku a spoznávajte krásy cudzích krajín s vetrom vo vlasoch.

Koniec nepohodlie

Jednoduché nastavenie nosiča Thule 929 EuroClassic G6 umožňuje prípojka, ktorá ho k ťažnému zariadeniu automobilu upevní tak, že ani výmole na ceste nemôžu narušiť jeho stabilitu. Vysoký uhol sklopenia vďaka pedálovému ovládanie vám dáva možnosť prístupu do kufra alebo otvorenie zadných dverí automobilu aj keď už sú kolesá na nosiči upevnená. Tým odpadá nepohodlné vyberaní batožiny z kufra cez zadné sedadlá v momentoch, kedy k nim potrebujete prístup.

Montáž zvládne každý

O maximálnu stabilitu bicyklov sa starajú dlhé odolné popruhy a špeciálne uťahovacie ružice AcuTight, ktorá vám adekvátne upevnenie bicykla vždy potvrdí hlasným cvaknutím. Bicykle aj nosič sa dajú uzamknúť vo fixnej ??polohe k ťažnému zariadeniu vďaka špeciálnym zámkom (sú súčasťou balenia), zatiaľ čo pomocou výsuvných držiakov na plášte sa dajú prepravovať bicykle s veľkým rázvorom. Na nosiči vás najviac poteší jednoduchá montáž, ktorá je vďaka nastaviteľnej spojke s jednoručným ovládaním hračkou aj pre úplného laika. Pre vysokú prepravnú nosnosť Thule 929 EuroClassic G6 je veľmi atraktívna aj možnosť prepravy ľahších elektrobicyklov.

Parametre a špecifikácie:

Prepravná kapacita bicyklov:
3 (4 s adaptérom Thule Bike 928-1)

Nosnosť:
60 kg

Max. hmotnosť bicykla:
25 kg

Pre rámy s priemerom:
22-80 mm

Rozmery:
137 x 65 cm

Hmotnosť:
20,7 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu výrobce je uvedeno:"Nově je vylepšená sklopná funkce, umožňuje odklopení pod větším úhlem než tomu bylo u předchozích modelů 908 a 909". Lze prosím ověřit, zda lze s naloženými 3/4 koly pohodlně otevřít víko zavazadelníku VW Sharan r.v. 2009? Díky Petr, Zlín

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali lze s THULE 929 EuroClassic G6 bez problému otevřít zavazadlový prostor vozidla Nissan X-trail, ročník 2017, T-32?

dobrý den můžu vést 4 elektrokola kolik je zde max váha na 4 kola děkuji

Dobrý den,chtěl bych vědět jaký rozdíl je mezi nosiči 926 a 929 Děkuji

Vejdou se na nosič s přídavným +1 adaptérem 4 dospělá horská kola? Na váhu to vyjde. Jak je zamezeno, aby se nosič na kouli nepřeklápěl? Máte i "kouli" na pověšení do garáže?

Dobrý den v popisu je uvedeno, že je až pro 4 kola, nicméně obrázky jsou pouze se 3 koly. Jak se tedy to 4. přidělá a kam? děkuji

Diskusia a poradňa k THULE 929 EuroClassic G6
Príslušenstvo pre THULE 929 EuroClassic G6
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THULE 929 EuroClassic G6.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií