Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Thule Motion 900 lesklá čierna

Zobraziť katalóg
Thule Motion 900 lesklá čierna
5 1 hodnotení
Strešný box - objem 630 litrov, rozmer 235x94x47 cm, nosnosť 75 kg, otváranie obojstranné, centrálny zámok, šírka strmeňov max. 80 mm, farba - čierna lesklá
Kód:  AUPR7456 Produktové číslo:  TH6209B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule Motion 900 lesklá čierna Predaj skončil

Thule Motion 900 lesklá čierna

Predstavujeme vám úplne nový rad strešných boxov Thule Motion, ktorý nahrádza veľmi obľúbený rad Atlantis. Nový dizajn veka korešponduje s najnovšími dizajnmi automobilov. Dno aj veko strešného boxu Motion je vyrobené z kvalitného ABS plastu, ktorý mu zaisťuje dlhú životnosť. Veko je vybavené aj praktickými držadlami, ktoré zaistia komfortnejšiu manipuláciu.

Určite si obľúbite nový montážny systém Power-Click, ktorý je vylepšeným rýchloupínacím systémom Fast-Grip s indikátorom správneho dotiahnutia. Zatiaľ čo len jednou rukou otáčate gombíkom vnútri boxu, úchytné čeľuste sa upínajú okolo nosnej tyče a pri správnom dotiahnutí sa úchyt zaklapne. Všetky 4 úchyty je možné posúvať v drážkach krytých plastovými popruhmi na dne strešného boxu pre optimálnu polohu autoboxu na streche.

Kľúčové vlastnosti

  • Obojstranné otváranie boxu DualSide
  • Originálny rýchloupínací systém Power-Click
  • Centrálny zamykací systém
  • Exkluzívne vyhotovenie veka v lesklej farbe
  • Dizajn zaisťujúci najefektívnejšie využitie priestoru
  • Patentovaný pružinový systém Dual Force

Bezpečnostné zamykanie aj komfort

Centrálny zámok zaisťuje patentovaný bezpečnostný zámkový systém. Kľúč nemôže byť vyňatý zo zámku, kým nie sú zamknuté všetky uzamykacie body. Tento systém je kompatibilný so "Systémom jedného kľúča" Thule. Patentovaný pružinový systém uľahčuje otváranie a zatváranie boxu. Tento strešný box disponuje aj systémom Dual Side, čo je obojstranné otváranie, ktoré zaisťuje ľahkú montáž a manipuláciu s nákladom. Výhodou sú aj 3 páry nitovaných kovových ôk, umiestnených na dne strešného autoboxu, na fixáciu nákladu troma textilnými popruhmi s kovovou sponou.

Parametre a špecifikácia:

Objem:
630 l

Nosnosť:
75 kg

Rozmer:
235 x 94 x 47 cm

Hmotnosť:
24 kg

Prepravná kapacita lyží:
6 - 8

Prepravná kapacita snowboardov:
5 - 6

Max. dĺžka lyží:
220 cm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
235 cm Hotovo!
Šírka
94 cm Hotovo!
Výška
47 cm Hotovo!
Nosnosť
75 kg Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a objem

Dĺžka
235 cm Hotovo!
Šírka
94 cm Hotovo!
Výška
47 cm Hotovo!

Vlastnosti

Nosnosť
75 kg Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thule Motion 900 lesklá čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THULE Motion 900 lesklá černá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií