PET AD homeoffice

THULE Nosič lyží Snowpro 746 (4 páry)

Zobraziť katalóg
THULE Nosič lyží Snowpro 746 (4 páry)
lyží Snowpro je dobre otestovaným nosičom lyží, ktorý získal najvyššie hodnotenie tisícov lyžiarov po celom svete, uzamykateľný, vyrobený z ocele a plastu, vybavený rýchloupínacím strmeňom na ľahkú montáž
Kód:  AUPR7474 Produktové číslo:  TH746 Stránky výrobcu
THULE Nosič lyží Snowpro 746 (4 páry) Predaj skončil

THULE Nosič lyží Snowpro 746 (4 páry)

Snáď každý milovník zimy a horských vrcholkov posypaných poriadnou snehovou nádielkou dokáže oceniť toto inovatívne zariadenie na prepravu vašich lyží alebo snowboardov. Toto jedinečné zariadenie prešlo mnohými zmenami a teraz sa vám môže predstaviť v naozaj dokonalej, a pre používateľov príjemnej forme.

Thule - overená kvalita

Ak túžite po nosiči vyskúšanom a preverenom tisíckami lyžiarov po celom svete, tak práve pre vás je určený nosič Thule Snowpro 746. Naraz pojme až 4 páry lyží alebo 2 snowboardy, je teda ideálnym riešením pre menšie rodiny alebo dvojice. Vnútri nosiča sa nachádzajú široké a mäkké gumové podložky, ktoré lyžiarske vybavenie ochránia pred poškodením.

Nechýba ani štandardné vybavenie v podobe zámkov, lyže teda pohodlne uzamknete a ochránite ich pred zlodejmi. Ak vlastníte štvorhranné tyče, nebudete na montáž potrebovať žiadny adaptér, ak ste však vlastníkmi hliníkových tyčí s drážkou, je potrebné dokúpiť adaptér Thule 888.

Kľúčové vlastnosti

  • Preverený a jednoduchý nosič
  • 40 cm široká ložná plocha
  • Jednoduchá inštalácia na strechu vozidla
  • Pojme až 4 páry lyží alebo 2 snowboardy
  • Možnosť uzamknúť pomocou zámkov
  • Spĺňa prísne európske normy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zájem o tento držák na lyže. Potřebuji ovšem adaptéry 888, které Alza nenabízí. Když je objednám z jiného zdroje tak je dost pravděpodobné, že v případě nespokojenosti nestihnu produkt vrátit ve 14 denní lhůtě.

Diskusia a poradňa k THULE Nosič lyží Snowpro 746 (4 páry)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THULE Nosič kol 926-1 Rozšíření pro VeloCompact. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thule síléctartó Snowpro 746 (4páry).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií