AD homeoffice AD homeoffice

THULE Snowpro 747

Zobraziť katalóg
THULE Snowpro 747
Nosič lyží – na 3 páry alebo 2 snowboardy, čierne vyhotovenie, uzamykateľný
Kód:  AUPR7477 Produktové číslo:  TH 747 Stránky výrobcu
THULE Snowpro 747 Predaj skončil

THULE Snowpro 747

Snáď každý milovník zimy a horských vrcholkov posypaných poriadnu snehovou čiapkou dokáže oceniť toto inovatívne zariadenie na prepravu vašich lyží alebo snowboardov. Toto jedinečné zariadenie prešlo mnohými zmenami a teraz sa vám môže predstaviť v naozaj dokonalej a pre používateľov príjemnej forme. 

Thule – overená kvalita

Ak túžite po vyskúšanom a preverenom nosiči na lyže tisíckami lyžiarov po celom svete, tak práve pre vás je určená súprava nosičov Thule Snowpro 747. Toto balenie nosičov je dodávané ako dva páry nosičov pre celkom až 3 páry lyží, je teda ideálnym riešením pre väčšie rodiny alebo skupiny lyžiarov. Vnútri nosiča sa nachádzajú široké a mäkké gumové podložky, ktoré lyžiarske vybavenie ochránia pred poškodením.

Nechýba ani štandardné vybavenie v podobe zámkov, lyže teda pohodlne uzamknete a ochránite ich pred zlodejmi. Ak vlastníte priečniky, nebudete potrebovať na montáž žiadny adaptér, ak ste však vlastníkmi hliníkových tyčí s drážkou, je nutné dokúpiť adaptér Thule 888.

Kľúčové vlastnosti

  • Preverený a jednoduchý nosič
  • 30 cm široká ložná plocha
  • Jednoduchá inštalácia na strechu vozidla
  • Pojme až 3 páry lyží
  • Možno uzamknúť pomocou zámkov
  • Spĺňa prísne európske normy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THULE Snowpro 747.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií