Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TomTom Rider 40 CE pre motocykle Lifetime

Zobraziť katalóg
TomTom Rider 40 CE pre motocykle Lifetime
4,0 1 hodnotení
GPS navigácia motocyklová so službou Traffic, dotykový 4.3 "displej (480 x 272 pix), duálny orientácie, kľukaté cesty, kopcovité cesty, plánovanie okružné trasy, slot na microSD karty, Bluetooth, vodeodolnosť (IPX7), plánovanie trasy na počítači, prístup k službe TomTom traffic po dobu životnosti prístroja, Lifetime mapy (19 krajín)
Kód:  PP583m Produktové číslo:  1GE0.029.00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Rider 40 CE pre motocykle Lifetime Predaj skončil

TomTom Rider 40 CE pre motocykle Lifetime

Ste Motocykel nadšenci a radi vyrážate na nekonečné adrenalínové prechádzky? Nebaví vás ale časté zastávky kvôli orientácii na mape? GPS navigácie od spoločnosti TomTom, je tým pravým pre ničím nerušenú jazdu. Navigácia je špeciálne navrhnutá pre použitie na motocykli, pretože je odolná voči vode. Ponúka kombináciu kvalitného 4.3 palcového dotykového displeja, Bluetooth prenosu hlasových pokynov do helmy a rad praktických i zábavných funkcií.

Pre všetky typy motocyklov

Najčastejším problémom každého motocyklistov je nedostatok miesta na riadidlách. Charakteristickým znakom navigácia TomTom Rider 40 CE sú jej kompaktné rozmery a tak už nebudete musieť riešiť otázku, či ak sa vám navigácia na riadidlá vojde. Navigácia obsahuje montážnu sadu RAM, ktorá je vhodná pre väčšinu motocyklov. Displej je prispôsobený každému počasie, je ovládateľný v rukaviciach, kedy okamžite reaguje na dotyk.

Génius na cestách

Do cieľa sa dostanete rýchlejšie, pretože vám poskytneme viac ako len základnú mapu. K dispozícii máte 3 úrovne navigačné technológie. So službou LIFETIME získate doživotnú aktualizáciu máp pre tento prístroj a to úplne zadarmo. Už Vás neprekvapí žiadna nepríjemná zmena, pretože budete vždy jazdiť podľa aktuálnych máp. S technológiu IQ Routes vždy získate najrýchlejšej trasy a najpresnejšie časy príchodu. Aby ste mali vždy 100% istotu, ponúka táto jedinečná GPS navigácia službu Map Shere, ktorá vám pomôže vyhnúť sa obchádzkam a dostať sa do cieľa ešte rýchlejšie. Súčasťou je mapa 19 krajín centrálnej Európy s veľmi bohatými detailmi a body záujmu s možnosťou doživotnú aktualizáciu.

Chytré a zábavné funkcie

Nudí vás priame rovné úseky a chcete na cestách zažiť viac adrenalínu? Funkcia Kľukaté cesty vám ponúka výber trasy s najväčším počtom zákrut. Technológia IQ Routes používa skutočné údaje o rýchlostiach získané od miliónov užívateľov, aby presne vypočítala dobu, ktorú strávite na ceste. Berie do úvahy dopravné špičky, semafory a dokonca aj nákupné davy. Nezáleží na čase, technológia IQ Routes vás vždy spoľahlivo informuje, kedy dorazíte na miesto. Nechýba tu ani funkcie ako Body záujmu, Správa itinerára alebo Rýchlostné radary TomTom. S navigáciou TomTom Rider 40 CE sa rozhodne nudiť nebudete.
Pri napájaní z internej batérie vydrží prístroj až 6 hodín prevádzky.

Parametre a špecifikácia

Šírka
136,8 mm Hotovo!
Výška
88,4 mm Hotovo!
Hĺbka
30,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
280 g Hotovo!
Určenie
Motocykel Hotovo!

Rozmery

Šírka
136,8 mm Hotovo!
Výška
88,4 mm Hotovo!
Hĺbka
30,5 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
280 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Motocykel Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
4,3" (10,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 Hotovo!
Výdrž batérie
5,88 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TomTom Rider 40 CE pre motocykle Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Rider 40 CE pro motocykly Lifetime . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Rider Motorrad 40 CE Lebensdauer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Rider Motorrad 40 CE Lebensdauer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Rider Motorkerékpár 40 CE Élettartam.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií