Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TomTom Rider 400 EÚ Premium Pack na motocykle Lifetime

Zobraziť katalóg
TomTom Rider 400 EÚ Premium Pack na motocykle Lifetime
4,5 2 hodnotení
GPS navigácia motocyklová so službou Traffic, dotykový 4.3" displej (480 x 272 pix), duálna orientácia, kľukaté cesty, kopcovité cesty, plánovanie okružnej trasy, slot na microSD karty, Bluetooth, vodeodolnosť (IPX7), plánovanie trasy na počítači, prístup k službe TomTom traffic po dobu životnosti prístroja, Lifetime mapy (45 krajín), príslušenstvo
Kód:  PP583m7 Produktové číslo:  1GE0.002.01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Rider 400 EÚ Premium Pack na motocykle Lifetime Predaj skončil

TomTom Rider 400 EÚ Premium Pack na motocykle Lifetime

Ste motocykloví nadšenci a radi vyrážate na nekonečné adrenalínové prechádzky? Ale nemáte radi časté zastávky kvôli orientácii na mape? GPS navigácia od spoločnosti TomTom, je tým pravým pre ničím nerušenú jazdu. Navigácia je špeciálne navrhnutá na použitie na motocykli, pretože je odolná voči vode. Ponúka kombináciu kvalitného 4.3 palcového dotykového displeja, bluetooth prenosu hlasových pokynov do helmy a množstvo praktických aj zábavných funkcií. Rider 400 vo verzii Premium je najvybavenejšie zariadenie TomTom Rider. Zakúpite ju s praktickým príslušenstvom v podobe upevňovacej súpravy do auta, riešením proti krádeži a ochranným prenosným púzdrom.

Vhodná na každý typ motocykla

Najčastejším problémom každého motocyklistu je nedostatok miesta na riadidlách. Charakteristickým znakom navigácie TomTom Rider 400 sú jej kompaktné rozmery a tak už nebudete musieť riešiť otázku, či sa vám navigácia na riadidlá vojde. Navigácia obsahuje montážnu sadu RAM, ktorá je vhodná pre väčšinu motocyklov. Displej je prispôsobený každému počasiu, je ovládateľný v rukaviciach, kedy okamžite reaguje na dotyk.

Génius s ponukou jedinečných služieb a technológií

Do cieľa sa dostanete rýchlejšie, pretože vám poskytneme viac ako len základnú mapu. K dispozícii máte 3 úrovne navigačnej technológie. So službou LIFETIME získate doživotnú aktualizáciu máp pre tento prístroj a to úplne zadarmo. Už vás neprekvapí žiadna nepríjemná zmena, pretože budete vždy jazdiť podľa aktuálnych máp. S technológiu IQ Routes vždy získate najrýchlejšej trasy a najpresnejšie časy príchodu. Aby ste mali vždy 100% istotu, ponúka táto jedinečná GPS navigácia službu Map Shere, ktorá vám pomôže vyhnúť sa obchádzkam a dostať sa do cieľa ešte rýchlejšie. Súčasťou je mapa 45 krajín Európskej únie s veľmi bohatými detailmi a bodmi záujmu s možnosťou doživotnej aktualizácie.

Zábavné a múdre funkcie

Nudia vás priame rovné úseky a chcete na cestách zažiť viac adrenalínu? Funkcia Kľukaté cesty vám ponúka výber trasy s najväčším počtom zákrut. S funkciou Nahrať trasy a vyraziť môžete vyhľadať trasy online, navrhnúť si trasu podľa seba alebo ju jednoducho zmeniť. Uloženie vami vybraných trás do počítača vám umožní technológia Tyre®. Technológia IQ routes používa skutočné údaje o rýchlostiach získaných od miliónov užívateľov, aby presne vypočítala dobu, ktorú strávite na ceste. Berie do úvahy dopravnú špičku, semafory a dokonca aj nákupné davy. Nezáleží na čase, technológia IQ Routes vás vždy spoľahlivo informuje, kedy dorazíte na miesto. Nechýba tu ani funkcia ako Body záujmu, Správa itinerára alebo Rýchlostné radary TomTom. S navigáciou TomTom Rider 400 sa rozhodne nudiť nebudete. Pri napájaní z internej batérie vydrží prístroj až 6 hodín prevádzky.

Parametre a špecifikácia

Šírka
136,8 mm Hotovo!
Výška
88,4 mm Hotovo!
Hĺbka
30,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
280 g Hotovo!
Určenie
Motocykel Hotovo!

Rozmery

Šírka
136,8 mm Hotovo!
Výška
88,4 mm Hotovo!
Hĺbka
30,5 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
280 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Motocykel Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
4,3" (10,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 Hotovo!
Výdrž batérie
5,88 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je to s čísly popisnými? Děkuji za odpověď.

Hello you have competitor with lower price are you planing to align your price

Diskusia a poradňa k TomTom Rider 400 EÚ Premium Pack na motocykle Lifetime
Príslušenstvo pre TomTom Rider 400 EÚ Premium Pack na motocykle Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Rider 400 EU Premium Pack pro motocykly Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Rider 400 EU Premium Pack für Motorräder Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Rider 400 EU Premium Pack für Motorräder Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Rider EU 400 Premium Pack Lifetime motorkerékpárhoz.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií