AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Topone Tech JJT896

Zobraziť katalóg
Topone Tech JJT896
4,1 24 hodnotení
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, bezdrôtové nabíjanie telefónu, biela farba
Kód:  STOPSTJJT896 Produktové číslo:  JJT896

Topone Tech JJT896

Univerzálny dezinfekčný sterilizátor Topone Tech

Sterilizátor Topone Tech je vyrobený v praktickom tvare, do ktorého sa vám zmestia všetky potrebné drobnosti na dezinfekciu. Je prenosný a využijete ho pre predmety každodennej potreby, ako mobilný telefón, kľúče alebo napríklad slúchadlá. Topone Tech funguje na princípe UV sterilizácie s účinnosťou 99,99 %.

Kľúčové vlastnosti sterilizátora Topone Tech JJT896 

  • Sterilizátor Topone Tech je určený na dezinfekciu predmetov dennej potreby
  • Sterilizátor pracuje s účinnosťou 99,99 %
  • Predmety sú dezinfikované v priebehu 5 minút
  • Topone Tech funguje aj ako bezdrôtová nabíjačka
  • Zaujme vás jeho minimalistický dizajn v bielej farbe

Rýchla sterilizácia drobných predmetov

Sterilizátor Topone Tech dezinfikuje pomocou hĺbkovej UVC-LED lampy. Predmety dennej potreby budú vyčistené už za 5 minút. Dezinfekcia prebieha v uzavretom priestore, kde žiarenie funguje v rozsahu 360°. Sterilizátor je vhodný na každodenné použitie a podporí váš zdravý život bez vírusov a baktérií.

Sterilizátor Topone Tech

Sterilizátor Topone Tech oceníte aj u malých detí. Využijete ho na dezinfekciu drobností, ako sú cumlíky alebo detské oblečenie. Sterilizátor je vhodný aj pre kozmetické pomôcky – štetčeky a pod.

Sterilizátor Topone Tech ako bezdrôtová nabíjačka

Sterilizátor Topone Tech môžete tiež využiť ako bezdrôtovú nabíjačku pre váš mobilný telefón. Stačí telefón položiť na hornú stranu zatvoreného sterilizátora a ten sa o všetko postará.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ
Box Hotovo!
Účinok
Sterilizácia, Dezinfekcia Hotovo!
Princíp čistenia
UV svetlo Hotovo!
Určenie
Mobilný telefón, Slúchadlá, Kľúče, Peňaženka, Šperky, Cumlík Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ

Typ
Box Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Sterilizácia, Dezinfekcia Hotovo!
Princíp čistenia
UV svetlo Hotovo!
Určenie
Mobilný telefón, Slúchadlá, Kľúče, Peňaženka, Šperky, Cumlík Hotovo!
Výbava
Bezdrôtové nabíjanie telefónu Hotovo!
Odhadovaná doba cyklu
5 min Hotovo!

Vnútorné rozmery

Šírka
215 mm Hotovo!
Hĺbka
125 mm Hotovo!
Výška
49 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podle fotek se mi moc nezdá, že je vnitřní rozměr skutečně 5 cm na výšku. Bojím se, aby to nebyl jen rozměr krabičky, protože to by mi produkt nevyhovoval. Můžete mi tento údaj prosím ověřit?

Dobrý den,jak spustím sterilizator,bezdrátová nabíječka funguje u sterilizatoru nevidím žádnou odezvu.Z přiloženého návodu nic nevyčtu.Díky za odpověd.

Dobrý den, má při nabíjení svítit nějaké světýlko nebo ne? Mám sterilizator již hodinu v nabíječce, nikde nic nesviti a ani tlačítko nereaguje. Trvá nabití déle nebo mam vadný produkt?

Nedajte sa oklamat, ziadnu bateriu to nema. Bez kabla to nefunguje. Hanba Alze. Lacno nakupit v Cine a ani netusia ake to ma funkcie. Ktovie, ci to vobec ma potrebnu vlnovu dlzku.

1. Na stránke je spomenutý aromadifuzér; v návode ani nikde inde nevidím informáciu, kam treba ten aromatický olej umiestniť. 2. Na stránke sa píše "vhodný aj pre okuliare", ale v návode je zase napísané "Ultrafialové vlny spôsobujú veľké škody na ľudskom tele a skle". Pokiaľ je zariadenie vhodné pre okuliare, aký druh skla je teda rizikový?

Hcel by som sa opýtať ako dokážem zistiť že to je reálne funkčné? Nemá to ani žiadnu certifikáciu

Diskusia a poradňa k Topone Tech JJT896
Príslušenstvo pre Topone Tech JJT896 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Topone Tech JJT896. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Topone Tech JJT896.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií